dimarts, 14 de febrer de 2017

PASTISSETS DE XOCOLATA TEBI




PASTÍS DE XOCOLATA 
EN 
 MOTLLES INDIVIDUALS

EMPLATAT

RECEPTA
6 racions

INGREDIENTS

50 g Xocolata Fondant
50 g de mantega, 
30 g sucre, (guarda una mica per al motlle)
1 culleradeta de Sucre avainillat o canyella (opcional) jo, canyella
2 ous
80 g ametlla mòlta
1 pessic sal
6 trossets de de xocolata
500 g  aigua Per al vapor

DECORACIÓ

Cacau en pols 
Ametlla torrada a trossets 
perles mini color malva
trossets closca de xocolata
i
boletes mini de xocolata blanca

ESTRIS


THERMOMIX
MOTLLES DE SILICONA  INDIVIDUALS

COM ES FA

Poseu la xocolata al vas i rállelo 
8 seg / vel 7
Amb l'espàtula, baixi la xocolata cap al fons del vas. 
Afegiu la mantega 
fondre
 1 min / 80ºC / vel 2
 Incorpori el sucre, el sucre vainillat
 i
 l'ou 
i
batra
10 seg / vel 3
 Afegiu l'ametlla mòlta 
la sal 
barregi 
5 seg / vel 3
Aboqui la barreja en un motlle de silicona . 
Col·loqui al centre del farciment un trosset de xocolata per ració 
cobreixi amb film transparent.
 Poseu dins el varoma
 Aboqui l'aigua al vas 
introdueixi el cistellet amb el motlle dins. 
Programeu 
20-25 min / Varoma / vel 1. 
Desemmotlleu i serveixi calent.

I...

FET !





DETALL PASTISSETS


CONSELL
És Pot escalfar 5 segons a microones en el cas que és refredin




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada