dissabte, 17 de juny de 2017

COMENCEM EL DIA AMB IL-LUSIÓ ?





SA, RÀPID I BO !



HUMUS DE REMOLATXA I CIGRONS

RECEPTA

ingredients:

400 g de cigrons cuits.
200 g de remolatxa cuita.
1 llimona.
75 g de sèsam torrat.
25 ml d'oli d'oliva per fer Tahini amb el sèsam.
1 gra d'all.
75 ml d'oli d'oliva verge.
Sal.


preparació:


En un robot de cuina (jo thermomix) posem els cigrons i la remolatxa.
Espremem una llimona i afegim el suc.
Amb una petita picadora fem el Tahini triturant el sèsam primer i posar l'oli d'oliva fins a obtenir una pasta fina.
Afegim dues cullerades de Tahini al vas del robot.
Incorporem també el gra d'all picat fi, els 75 ml d'oli i la sal.
Triturem a màxima potència fins a obtenir una crema llisa i homogènia.
Posem en un bol a refredar a la nevera.


I...

FET !


LLESQUES DE PA INTEGRAL DE MOTLLE
I
HUMUS DE REMOLATXA
 I
CIGRONS






CONSELL

TAMBÉ ES POT MENJAR AMB BASTONETS DE PASTANAGA, API O COGOMBRE


HUMUS DE REMOLATXA I BASTONETS DE COGOMBRE



BO I SA




VARIANT

HUMUS DE LLENTIES I ALBERGÍNIES





RECEPTA

400 de llenties
200 g de alberginíes rostides  al forn
1 llimona.
75 g de sèsam torrat.
25 ml d'oli d'oliva per fer Tahini amb el sèsam.
1 gra d'all.
75 ml d'oli d'oliva verge.
Sal.


preparació:


En un robot de cuina (jo thermomix) posem els cigrons i la remolatxa.
Espremem una llimona i afegim el suc.
Amb una petita picadora fem el Tahini triturant el sèsam primer i posar l'oli d'oliva fins a obtenir una pasta fina.
Afegim dues cullerades de Tahini al vas del robot.
Incorporem també el gra d'all picat fi, els 75 ml d'oli i la sal.
Triturem a màxima potència fins a obtenir una crema llisa i homogènia.
Posem en un bol a refredar a la nevera.

I...

FET!



LLESQUES DE PA INTEGRAL DE MOTLLE
 I
HUMUS DE LLENTIES
I
ALBERGÍNIES



 I...

FET !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada