dimarts, 1 d’agost de 2017

ELS 40 DE LA MEVA NEBODETA



 JA TENS 40 ANYS...FELICITATS!


TARTA DE POMA,
PASTISSETS DE XOCOLATA A LA TARONJA
I
BOMBONETS DE XOCOLATA BLANCA 
NEGRA



DETALL PASTÍS

EL PASTÍS

RECEPTA


INGREDIENTS 


3 ous 
200 g sucre (DIET Rádisson) de canya integral
100 g oli d'oliva 
1 iogurt
170 g farina d'espelta
1 pessic sal (opcional) 
1 sobre llevat, Royal 
1 CULLERA DE POSTRE DE BICARBONAT
1 poma, pelada 
i
 tallada  grills 
suc de llimona
pela de llimona ratllada

PER DECORAR

SUCRE MORE
AVELLANA PICADETA





ESTRIS

THERMOMIX



PREPARACIÓ 

Poseu els ous al vas, afegiu el sucre i programar 

2 minuts, temperatura 37 º, velocitat 3. 

Afegiu l'oli i el iogurt i barregi 

15 segons a velocitat 3. 

  Incorpori la farina, la sal i el llevat i 

programi 12 segons a velocitat 2 ½. 


Acabi de remenar  la farina amb l'espàtula. 
Seguidament, aboqui la barreja en un motlle.
Introdueixi els grills de poma en la massa
 i
 escampar-hi sucre de canya per damunt
poseu el motlle al forn preescalfat a
 180 º durant uns 30 minuts, aproximadament.



I...

 FET !





PASTISSETS DE TARONJA 
I
 CACAU 
INDIVIDUALS

RECEPTA

INGREDIENTS

250 g de sucre de canya moré
1taronja tallada a quarts, amb pell
6 ous
100g de mantega, temperatura ambient
1 iogurt natural,
250 g de farina de rebosteria,
1 Sobre de llevat químic
1 pessic de sal

3 cullaredas de cacau pur



PREPARACIÓ

 Preescalfeu el forn a 180º.

Poseu en el vas el sucre, la taronja i Els ous.

Programeu 3 minuts / 37º / vel 5.4.

poseu la mantega i el iogurt i barregi

  Programant 5 seg / vel 4.

Incorpori la farina, el llevat i la sal.

  Programeu 15 seg / vel 3.

  Amb l'espàtula, embolicar la barreja 
aboqui la barreja als  motlles de roses, cors...

(el motlle no deu omplir mes de la meitat).
Coure 30 minuts, 180º

 Segons Forn
decorar amb cacau pols

I...

 FET !





40 ANYS
DETALL PASTÍS






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada