divendres, 2 de març del 2018

CREMA DE CARBASSA I PASTANAGA AMB GINGEBRE I CÚRCUMA







CREMA DE CARBASSA 
PASTANAGA AMB GINGEBRE 
I
 CÚRCUMA


ingredients

  • 400 grams de carbassa
  • 400 grams de pastanaga
  • 1 ceba gran
  • oli d'oliva verge extra
  •  gingebre ratllat al gust
  • cúrcuma al gust
  • pebre negre mòlt
  • sal

COM ES FA


En L'olla WFM, posem un bon rajolí d'oli 
cuinem la ceba tallada en trossos petits fins que transparenti,
 aleshores afegim la carbassa
 i 
la pastanaga tallada a trossos
 i 
la saltegem uns minuts, a foc ben viu. Les salpebrem, les cobrim amb aigua calenta 
tapem l'olla. 
Cuinarem les verdures a foc 12 minuts al sortir la segona anella de la tapa.  obrir l'olla i posar  el gingebre 

la cúrcuma al gust.  No les afegiu de cop. Us aconsello poc a poc
 i 
anar tastant per ajustar les quantitats al vostre gust. 
Tastem i rectifiquem de sal i pebre. Podem acompanyar la crema amb pipes de carbassa, saltejades prèviament en una paella, sense oli, o bé amb crostons de pa. 

I...

FET!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada