CREMA DE CARBASSA
I
PASTANAGA AMB GINGEBRE
I
CÚRCUMA
ingredients
- 400 grams de carbassa
- 400 grams de pastanaga
- 1 ceba gran
- oli d'oliva verge extra
- gingebre ratllat al gust
- cúrcuma al gust
- pebre negre mòlt
- sal
COM ES FA
En L'olla WFM, posem un bon rajolí d'oli
i
cuinem la ceba tallada en trossos petits fins que transparenti,
aleshores afegim la carbassa
i
la pastanaga tallada a trossos
i
la saltegem uns minuts, a foc ben viu. Les salpebrem, les cobrim amb aigua calenta
i
tapem l'olla.
Cuinarem les verdures a foc 12 minuts al sortir la segona anella de la tapa. obrir l'olla i posar el gingebre
i
la cúrcuma al gust. No les afegiu de cop. Us aconsello poc a poc
i
anar tastant per ajustar les quantitats al vostre gust.
Tastem i rectifiquem de sal i pebre. Podem acompanyar la crema amb pipes de carbassa, saltejades prèviament en una paella, sense oli, o bé amb crostons de pa.
I...
FET!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada