dimecres, 28 de febrer del 2018

FRED... CREMA DE PATATA I CEBA


CREMA D'HIVERN. RECEPTA FÀCIL I LLEUGERA AMB THERMOMIX


INGREDIENTS

50 gr. d'oli d'oliva;

350 gr. de patates pelades i tallades 

1 ceba mitjana (130-150gr.);

1 all;

1 cullerada rasa de sal; (JO NO HE POSAT SAL)

Pebre negre mòlt;

700 gr. d'aigua;

crostons per servir;

1 cullerada de julivert fresc picat (per escampar)

COM ES FA

1. Posem al vas l'oli, les patates, la ceba, l'all, la sal, el pebre i l'aigua i programem 
25 minuts, temperatura 100º, velocitat 1.
2. Triturem 1 minut, velocitat 10.
3. Servim la crema acompanyada de crostons i s'empolvora amb julivert.

TRUC: si no tens crostons a mà pots fer-los de forma fàcil, ràpida i còmoda amb un parell de llesques de pa i torrar a  la torradora i esmicolar petit


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada