dimecres, 22 d’agost del 2018

ANTONIA, 72

L'ANTONIA HA FET 72 ANYS
MOLTES FELICITATS!



TARTA DE XOCOLATA DECORADA AMB GLASA I XOCOLATA BLANCA

RECEPTA

INGREDIENTS TARTA

400 g de farina de rebosteria
200 g de sucre
1 sobre llevat pols royal
50 g de cacau
1 c de sopa de bicarbonat
180 g d'oli d'oliva verge
250 g d'aigua
250 cc de llet

INGREDIENTS FROSTING

3 CLARES D'OU A TEMPERATURA AMBIENT
250 G DE MANTEGA
165 G DE SUCRE

INGREDIENTS PER ELS DETALLS DE XOCOLATA
1 TABLETA DE XOCOLATA NETLE POSTRES BLANCA
1 MOTLLE ADEQUAT  PER CUALLAR LA XOCOLATA


ESTRIS

THERMOMIX


COM ES FA 
(LA TARTA)

JO HO VAIG FER EN THERMOMIX PERQUÈ ÉS MÉS FÀCIL, PERÒ PODEU FER AMB LA BATEDORA EN UN BOL.

PRIMER tamisem la FARINA I DESPRÉS JUNT AMB EL CACAU, EL SUCRE, EL BICARBONAT I EL LLEVAT vam batre 15 SEGONS VELOCITAT 3.
A CONTINUACIÓ, AFEGIM LA RESTA DELS INGREDIENTS I BATIMOSDE NOU A VELOCITAT 6 FINS QUE ESTIGUI TOT INTEGRAT, 30 SEGUDOS A EN THERMOMIX.
AMB EL forn preescalfat a 200 º, engreixaren UN MOTLLE (DE 18 CM DE DIÀMETRE PER UNS 10 CM D'ALT) AMB UNA MICA DE MANTEGA I Aboca la barreja.
EL DEIXEM UNS 40 MINUTS I COMPROVAR SI AQUESTA FET.

COM ES FA
(EL FROSTING)

POSEM AL GOT THERMOMIX LA PAPALLONA I LI AFEGIM EL SUCRE I LES CLARES D'OU I programem 4 MINUTS A 50 º VELOCITAT 3 1/2, ENS QUEDARÀ UN MERENGUE SUÍS, A CONTINUACIÓ AFEGIREM POC A POC MENTRE EL THERMOMIX GIRA A VELOCITAT 4 LA MANTEGA a trossets fins a integrar-TOTA, pASSEM LA CREMA A UNA MÀNIGA PASTISSERA I LA dEIXEM EN LA NEVERA DOS O TRES HORES PERQUÈ ES ENDUREIXI UNA MICA I SIGUI FÀCIL DE MANEJAR


DECORAR AL GUST LA TARTA 


I...

FET

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada