AVUI A LA PLAÇA GRAN HE VIST ALBERGÍNIES BLANQUES,
NO M'HO HE PENSAT DUES VEGADES,
CAP AL CISTELL
I...
HE PREPARAT UN PLAT
BO, SA
I
MOLT REFRESCANT
TÀRTAR FRED
D'ALBERGÍNIA BLANCA
AMB
SALMOREJO
RECEPTA
(INGREDIENTS
PER DUES RACIONS)
2 albergínies blanques
1 carbassó o cogonbre
6 tomàquets
2 llesques de pa sec
1 dent d'all
vinagre de poma
sal
pebre
oli d'oliva
COM ES FA
Rentar les verdures
posar les albergínies en una safata de forn
i
coure a 180º durant 35 a 40 minuts
aproximadament
deixarles refredar, pelar-les
i
picar a daus.
reservar sobre un colador per que deixin anar el suc
amanir el picat d'albergínie blanca amb un raig d'oli d'oliva verge, sal
i
pebre
tallar el carbassó a làmines fines . escaldar 30 segons
i
refredar amb aigua
i
gel
(jo he utilitzar cogombre pelat i prou sense escaldar, sustituint el carbassó)
triturar els tomàquets amb l'ajut d'una batedora eléctrica (jo thermomix)
incorporar el pa sec, l'all pelat, unes gotes de vinagre de poma, la sal, el pèbre
i
un raig d'oli d'oliva verge. triturar fins obtenir una crema homogènea i espessa.
decorar amb tomàquet, ceba
i
làmines de cogombre
I...
FET!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada