dimecres, 22 d’agost del 2018

DEL CISTELL A TAULA...TÀRTAR D'ESTIU

AVUI A LA PLAÇA GRAN HE VIST ALBERGÍNIES BLANQUES,
 NO M'HO HE PENSAT DUES VEGADES, 
CAP AL CISTELL 
I... 
HE PREPARAT UN PLAT
 BO, SA
 I 
MOLT REFRESCANT





TÀRTAR FRED 
D'ALBERGÍNIA BLANCA
 AMB 
SALMOREJO



RECEPTA

(INGREDIENTS
PER DUES RACIONS)


2 albergínies blanques
1 carbassó o cogonbre
6 tomàquets
2 llesques de pa sec
1 dent d'all
vinagre de poma
sal
pebre
oli d'oliva


COM ES FA

Rentar les verdures



posar les albergínies en una safata de forn 
coure a 180º durant 35 a 40 minuts
aproximadament



deixarles refredar, pelar-les 
picar a daus.
reservar sobre un colador per que deixin anar el suc



amanir el picat d'albergínie blanca amb un raig d'oli d'oliva verge, sal 
i
 pebre



tallar el carbassó a làmines fines . escaldar 30 segons 
i
 refredar amb aigua 
gel
(jo he utilitzar cogombre pelat i prou sense escaldar,  sustituint el carbassó)



triturar els tomàquets amb l'ajut d'una batedora eléctrica (jo thermomix) 
incorporar el pa sec, l'all pelat, unes gotes de vinagre de poma, la sal, el pèbre 
i
 un raig d'oli d'oliva verge. triturar fins obtenir una crema homogènea i espessa.



decorar amb tomàquet, ceba
 i 
làmines de cogombre

I...

FET!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada