dissabte, 14 de juny de 2014

COLORS I SABORS







"POTI POTI"
 SABORS I COLORS


TORRADETES AMB FORMATGE DE CABRA
MELMELADA DE TOMÀQUET I REDUCCIÓ DE VINAGRE DE MÒDENA


RECEPTA



TALLAR LLESQUES DE PA DEL DIA I COL · LOCAR FORMATGE RULO DE CABRA,  (SEGONS IMATGE)
GRATINAR FINS QUE EL PA ESTIGUI DAURAT  I EL FORMATGE UNA MICA FOS,
RETIRAR I DECORAR AMB MELMELADA DE TOMÀQUET I REDUCCIÓ VINAGRE DE MÒDENA

I...

FET !



TRUITA DE FARINA FARCIDA AMB FORMATGE CREMÓS,  CEBA CONFITADA,
MELMELADA DE TOMÀQUET
I
REDUCCIÓ VINAGRE DE MÒDENA



RECEPTA


INGREDIENTS

3 1/2 TASSES DE FARINA
1 CULLERADETA DE SAL
1/2 TASSA D'OLI NEUTRE
1 TASSA D'AIGUA MOLT CALENTA


COM ÉS FA 


COL-LOQUEU LA FARINA I  LA SAL, AFEGIU L'OLI I L'AIGUA MOLT CALENTA.
BARREGI TOT I PASTAR 3 MINUTS.
TAPAR I DEIXAR REPOSAR 15 MINUTS
DIVIDEIXI EN 16 PORCIONS, FORMANT BOLETES.
POSAR UNA BOLETA ENTRE 2 FULLS DE PAPER VEGETAL
AMB EL RODET FER QUE QUEDI MOLT FINA
POSAR UNA PAELLA DE CREPS
COURE A FOC MIG 1 MINUT PER BANDA

SI LA VOLEU FARCIDA

AMB UNA TRUITA DE FARINA
POSAR UNA MICA DE MELMELADA DE TOMÀQUET I ESCAMPAR AMB UNA CULLERA INVERTIDA UNA CAPA MOLT FINA
A SOBRE LI POSAREM CEBA CONFITADA I EL FORMATGE CREMÓS
A SOBRE ALTRE TRUITA DE FARINA
ESCALFAR AL MICROONES

I...

FET!





MELMELADA DE TOMÀQUET
REDUCCIÓN VINAGRE DE MÒDENA
I
CEBA CONFITADA




TORRADETES DE IOGUR GREC,
SALMÓ,
MEL A LA TÒFONA NEGRA
I
 LLAVORS DE SÈSAM BLANC I NEGRE







"PICADILLO EXTREMEÑO"

RECEPTA "IAIA ANTONIA"

TOMÀQUETS AMANITS I PEBROTS ESCALIVATS
PEBRA, ALL, OLI, VINAGRE
I
ESCATES DE SAL MARINA





RECEPTA


INGREDIENTS

3 PEBROTS
6 TOMÀQUETS MADURS
1 ALL PETIT
PEBRA
OLI D'OLIVA
VINAGRE


COM ÉS FA

LA NIT ABANS, POSAR A LA NEVERA ELS TOMÀQUETS AMANITS AMB L'OLI, VINAGRE, SAL I PEBRE
RESERVAR
POSAR ELS PEBROTS AL FORN
COURA GIRANT EL PEBROTS
DEIXAR REFREDAR
PELAR ELS PEBROTS
TALLAR A TIRES ELS PEBROTS
AFEIGIR ALS TOMÀQUETS DEL DIA ANTERIOR  I POSAR UN ALL PETIT TALLADET A TROCETS
SERVIR FRET

I...


FET !







EMPLATAT


DETALL


EMPLATAT

PÈSOLS DE LLAVANERES OFEGATS,
CALAMARS A LA PLANXA
 I
 OLI D'OLIVA



RECEPTA

INGREDIENTS PER RACIÓ

PESOLS DE TEMPORADA
CEBA TENDRA
ALL
VI BLANC
SAL
PEBRA

COM ÉS FA

POSAR OLI A LA CASSOLA
DAURAR LA CEBA I L'ALL A TROCETS
POSAR ELS PESOLS
POSAR UNA MICA D'AIGUA
POSAR RAJOLÍ DE VI BLANC
I
COURE A FOC LENT FINS QUE ESTIGUIN TENDRES
RESERVAR

POSAR A LA PLANXA BEN CALENTA UN CALAMAR A RODANXES

POSAR AL PLAT PESOLS I EL CALAMAR
REGAR AMB OLI D'OLIVA

I...


FET!



DETALL EMPLATAT



MARMITAKO
A LA MEVA MANERA


RECEPTA

INGREDIENTS
8 PATATES MITJANES
1/2 PEBROT VERMELL
2 PEBROTS VERDS
1 CEBA TENDRA
1 TOMÀQUET RATLLAT
600 G DE TONYINA
1 FULLA DE LLORER
OLI D'OLIVA
SAL
PEBRA

COM ÉS FA

POSAR AMB LA CASSOLA LA CEBA TENDRA I ELS PEBROTS
COURE
AFEIGIR EL TOMÀQUET RATLLAT
QUAN EL SOFREGIT ESTIGUI  AFEGIR LES PATATES A TROCETS GRANS
I LA FULLA DE LLORER
SALPEBRAR
AGEIGIR L'AIGUA
COURE 15 MINUTS
AFEIGIR LA TONYINA
COURA 5 MINUTS



I...


FET !


DETALL CASSOLA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada