dijous, 21 d’agost del 2014

CREMA FREDA DE CARBASSÓ AMB PARMESÀ









CREMA FREDA DE CARBASSÓ 
AMB PARMESÀ




RECEPTA

Ingredients 

2 carbassons 
2 cebes tendres mitjanes 
1 patata mitjana 
1/2 litre  de brou de pollastre 
50 g d'oli 
50 g de mantega 
sal i pebre 
1/2  gotet  de llet 
julivert 
parmesà 

ESTRIS







COM ÉS FA 

POSAR AL GOT THERMOMIX LA CEBA I EL CARBASSÓ 
I
TROSSEJAR

 4 MINUTS VELOCITAT 5

AFEGIR AL GOT L'OLI I LA MANTEGA
I
 PROGRAMAR

12 MINUTS TEMPERATURA VAROMA  VELOCITAT 1 
DESPRÉS
 AFEGIR LA PATATA TROSSEJADA PETITA, EL BROU DE POLLASTRE 
LA SAL I PEBRE AL GUST. 
I
PROGRAMAR

 12 MINUTS VELOCITAT VAROMA VELOCITAT 1

A FINALITZAR, DEIXAR REFREDAR A 80 GRAUS 
AFEGIR LA LLET. 
BATRE UNS SEGONS 
VELOCITAT 10 
DEIXAR REFREDAR A LA NEVERA FINS EL MOMENT DE SERVIR 

PER EMPLATAT, COL·LOCAR LA CREMA EN UN VOL SOBRE UN PLAT, 
ESCAMPAR-HI JULIVERT  PICAT
 I 
PEBRA MOLTA

ACOMPANYAR AMB FORMATGE RATLLAT I ESCATES DE PARMESÀ 

I .... 

FET!



DETALL

PARMESÀ RATLLAT I AMB ESCATES


EMPLATAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada