CREMA FREDA DE CARBASSÓ
AMB PARMESÀ
RECEPTA
Ingredients
2 carbassons
2 cebes tendres mitjanes
1 patata mitjana
1/2 litre de brou de pollastre
50 g d'oli
50 g de mantega
sal i pebre
1/2 gotet de llet
julivert
parmesà
ESTRIS
COM ÉS FA
POSAR AL GOT THERMOMIX LA CEBA I EL CARBASSÓ
I
TROSSEJAR
4 MINUTS VELOCITAT 5
AFEGIR AL GOT L'OLI I LA MANTEGA
I
PROGRAMAR
12 MINUTS TEMPERATURA VAROMA VELOCITAT 1
DESPRÉS
AFEGIR LA PATATA TROSSEJADA PETITA, EL BROU DE POLLASTRE
LA SAL I PEBRE AL GUST.
I
PROGRAMAR
12 MINUTS VELOCITAT VAROMA VELOCITAT 1
A FINALITZAR, DEIXAR REFREDAR A 80 GRAUS
I
AFEGIR LA LLET.
BATRE UNS SEGONS
VELOCITAT 10
I
DEIXAR REFREDAR A LA NEVERA FINS EL MOMENT DE SERVIR
PER EMPLATAT, COL·LOCAR LA CREMA EN UN VOL SOBRE UN PLAT,
ESCAMPAR-HI JULIVERT PICAT
I
PEBRA MOLTA
ACOMPANYAR AMB FORMATGE RATLLAT I ESCATES DE PARMESÀ
I ....
FET!
DETALL |
PARMESÀ RATLLAT I AMB ESCATES |
EMPLATAT |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada