divendres, 15 d’agost de 2014

DINARET DEL MEU SANT





COMPARTIR DINAR AMB ELS MEUS FILLS 


BACALLÀ AMB VERDURETES

EMPLATAT
PLAT PRINCIPAL



DETALL




DINARET DEL MEU SANT

SUC DE LLIMONA FETA A CASA
AMB LA THERMOMIX
FRESQUETA I BONA




ESTRIS






MESCLUM,
RUCA,
LLAGOSTINS,
 TOMÀQUETS MINI DE BRANCA,  VERMELLS I NEGRES
ESPÀRRECS
I
VINAGRETA DE MOSTASSA
I OLIVES D'ARAGÓ I ARBEQUINES




DETALL




DETALL




EMPLATAT
BACALLÀ AMB VERDURETES

XAMPINYONS FARCITS DE VERDURETES
 I
GRATINATS AMB FORMATGE EMMENTAL

DETALL

  1. CLOÏSSES AL VAPOR


    INGREDIENTS 

    100 g ceba 
    1 - 2 gra d'all 
    50 g oli d'oliva verge extra 
    1 culleradeta pa ratllat 
    1 pessic pebre vermell 
    50 g vi blanc 
    250 g fumet de peix, 
    250 g aigua, amb 1 culleradeta de sal 
     julivert


    ESTRIS






    COM ÉS FA


    Poseu en el got la ceba i l'all.
     Programeu 

    3 segons, velocitat 5

    Amb l'espàtula baixi les restes de verdures de la tapa i de l'interior del vas cap a les fulles. 
    Afegiu l'oli i

     sofregeix programant


    10 minuts, temperatura Varoma, velocitat 1.

    Incorpori el pa ratllat i el pebre vermell 
    i
     programi 10 segons, velocitat 2.

    Afegiu el vi i el fumet

    i
     programi 

    10 minuts, temperatura Varoma, velocidada 1

    Afegiu el julivert 

    barregi programant 

    10 segons, velocitat 2

    Traieu la salsa del vas i reservi 
    (mantingui la salsa calenta) 
    Aclareixi les cloïsses amb aigua temperada i col · loqui en el cistellet. 
    Sense rentar el got, aboqui l'aigua
     i
     programi 

    10 minuts, temperatura Varoma, velocidad_1.

    Introduïu el cistellet amb les cloïsses dins del vas 
    i
     programem

     4 minuts, 100 º, velocitat 4. 

    Utilitzeu l'osca de l'espàtula per extreure el cistell i posi les cloïsses en una font fonda, banyi amb la salsa reservada i serveixi.

    I...

    FET!
BACALLÀ AMB VERDURETES


RECEPTA


INGREDIENTS 

MORRO DE BACALLÀ 10 TALLS
1 ALBERGÍNIA
1 CARBASSÓ 
2 PEBROTS VERMELLS 
1 CEBA TENDRA GRAN 
SAL I PEBRE 


PER SALSA DE TOMÀQUET 

1 LLAUNA DE TOMÀQUET NATURAL PETITA 
1 ALL 
1 CEBA TENDRA PETITA 
SAL I PEBRE 
SUCRE 
OLI 


ESTRIS 


ELABORACIÓ 

TALLAR EN QUADRADETS  MOLT PETITS LA VERDURETA 
SALTEJAR AMB UNA PAELLA
 AL DENTE 
LA CEBA I RESERVAR
 EL PEBROT I RESERVAR 
 EL CARBASSÓ I RESERVAR 
L'ALBERGÍNIA I RESERVAR. 
QUAN ESTIGUI  TOT CUIT BARREJAR  LA VERDURETA I RESERVAR 



POSAR AL THERMOMIX ELS INGREDIENTS DE LA SALSA DE TOMÀQUET 

TRITURAR DEL 7 AL 10 UNS SEGONS SENSE TEMPERATURA,
( AIXÍ CONSERVA EL COLOR DE LA TOMACA )

SOFREGIR  
VELOCITAT 2 1/2 - TEMPERATURA - VAROMA10 MINUTS. 

PASSAR PER FARINA ELS TROSSOS DE BACALLÀ 
I
 DESPRÉS PASSAR-LOS PER  OU BATUT, FARINA I UN RAIG DE CERVESA
 BARREJAR TOT MOLT BÉ 
FREGIR AMB UNA PAELLA  PELS 4 COSTATS PER SEGELLAR EL BACALLÀ 
A CONTINUACIÓ COL·LOCAR EN UNA CASSOLA EL BACALLÀ, 
SOBRE EL BACALLÀ 
DISTRIBUIR BÉ LA VERDURETA  RESERVADA
 I 
COL-LOCAR LA SALSA DE TOMÀQUET. 
TAPAR LA CASSOLA.
 ESCALFAR LA CASSOLA MENTRE ES SERVEIX L'APERITIU, UNS 5 MINUTS, REMENANT DE TANT EN TANT AMB LA CASSOLA

I ... 

FET!







EL MEU FILL JORDI ,


SAP QUE M'AGRADA TOT EL QUE ESTA RELACIONAT AMB LA CUINA
M'HA PORTAT
PRODUCTES DE GOURMET

GRÀCIES FILL

TÒFONA AL BRANDY

SAL DE TÒFONA

BOLETS 

OLI DE PAU




JUGANT A TERRA AMB
EL MEU ESTIMAT NET
 JAN

FLORS DE LA MEVA GERMANETA


CUINAR ES COMPARTIR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada