divendres, 10 d’octubre de 2014

PEBROTS VERDS, DE L'HORTET A LA TAULA


PEBROTS VERDS "ITALIANS"
FARCITS DE TRUITA DE PATATA 
I
ENFORNATS A LA PLANXA
 AMB ESCATES DE SAL MARINA.







CUINAR - PINTAR







RECEPTA


INGREDIENTS

 (2 persones): 
4 pebrots verds (italians) 
4 ous 
2 patates 
1/2 ceba 
oli d'oliva verge extra 
sal 
salsa de tomàquet (per acompanyar) 




DETALL


DETALL


DETALL


EMPLATAT


COM ES FA 

Retira la cua als pebrots verds (reserva'ls) i neteja'ls bé per dins de llavors. 
Pela les patates, trosseja i posa-les a fregir en una paella amb abundant oli calent. 
Afegeix la ceba picada i cuina a foc fort, remenant de tant en tant. 
Semitapa. 
Retira a un colador per escórrer l'excés de greix i reserva en un bol. 
Salpebrar
Casca els ous al  bol amb les patates i trencals . 
 Aboca la barreja sobre una paella  amb una mica d'oli
 i 
deixa que qualli una mica durant uns segons.
 Retira a un bol i remou bé (si la deixem temperar la truita anirà quallant). 
Omple els pebrots amb la truita i agita mentre la vas incorporant perquè caigui bé fins al fons. Pots introduir la truita amb l'ajuda d'una mànega pastissera o agafant petites porcions amb una cullereta. Tapa amb les cues. 
Fes el pebrots a la planxa a foc  mitjà-suau en una tartera amb un bon raig d'oli i escates de sal marina, fins que es daurin i qualli la truita. Vés movent. 
Retira i deixa reposar. 
Trosseja. 
Acompanya els pebrots amb una mica de salsa de tomàquet calenta i serveix.

I...


FET!!!






LA ROSER F. TE UN AMIC QUE TE UN HORTET 
I
DE TANT EN TANT A LA ROSER F.  LI DONA VERDURETES
AHIR PEBROTS VERDS  
I ENS VA DONAR UNA BOSSETA PER UN TASTET

GRÀCIES ROSER !!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada