PEBROTS VERDS "ITALIANS"
FARCITS DE TRUITA DE PATATA
I
ENFORNATS A LA PLANXA
AMB ESCATES DE SAL MARINA.
CUINAR - PINTAR
RECEPTA
INGREDIENTS
(2 persones):
4 pebrots verds (italians)
4 ous
2 patates
1/2 ceba
oli d'oliva verge extra
sal
salsa de tomàquet (per acompanyar)
DETALL |
DETALL |
DETALL |
EMPLATAT |
COM ES FA
Retira la cua als pebrots verds (reserva'ls) i neteja'ls bé per dins de llavors.
Pela les patates, trosseja i posa-les a fregir en una paella amb abundant oli calent.
Afegeix la ceba picada i cuina a foc fort, remenant de tant en tant.
Semitapa.
Retira a un colador per escórrer l'excés de greix i reserva en un bol.
Salpebrar
Casca els ous al bol amb les patates i trencals .
Aboca la barreja sobre una paella amb una mica d'oli
i
deixa que qualli una mica durant uns segons.
Retira a un bol i remou bé (si la deixem temperar la truita anirà quallant).
Omple els pebrots amb la truita i agita mentre la vas incorporant perquè caigui bé fins al fons. Pots introduir la truita amb l'ajuda d'una mànega pastissera o agafant petites porcions amb una cullereta. Tapa amb les cues.
Fes el pebrots a la planxa a foc mitjà-suau en una tartera amb un bon raig d'oli i escates de sal marina, fins que es daurin i qualli la truita. Vés movent.
Retira i deixa reposar.
Trosseja.
Acompanya els pebrots amb una mica de salsa de tomàquet calenta i serveix.
I...
FET!!!
LA ROSER F. TE UN AMIC QUE TE UN HORTET
I
DE TANT EN TANT A LA ROSER F. LI DONA VERDURETES
AHIR PEBROTS VERDS
I ENS VA DONAR UNA BOSSETA PER UN TASTET
GRÀCIES ROSER !!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada