diumenge, 2 de novembre de 2014

ARRÒS DE CONILL, BOLETS I CARGOLS





El bolet i el moixernó, de l'octubre

és el millor.

EMPLATAT








 ARRÒS DE CONILL AMB 
"BOTONS" DE ROVELLÓ  I CARGOLS 


INGREDIENTS 
4 RACIONS

1 CONILL 
3/4 DE QUILO DE BOLETS TIPUS "BOTÓ" DE ROVELLÓ
PEBROT VERMELL 
PEBROT VERD 
CEBA TENDRA 
ALL RATLLAT 
SAL 
PEBRE 
OLI 
JULIVERT
SAFRÁ
CARGOLS 
PERNIL 
FARIGOLA 
SOBRASSADA PICANT 
2 CAIENA


COM ES FA

L'ARRÒS

ES FA EL CONILL A FOC FORT, REGAR AMB CONYAC
 I 
EVAPORAR L'ALCOHOL.
AFEGIR 3 RODANXES DE SOBRASSADA, EL PEBROT VERD, EL PEBROT VERMELL I SOFREGIR.
TOT SEGUI AFEGIM CEBA TROSSEJADA PETITA, ALL RATLLAT 
I
 SOFREGIR  
AFEGIREM 2 TOMÀQUETS DE PENJAR GRANS RATLLATS 
 I 
SOFREGIR TOT JUNT PER BARREJAR ELS SABORS 
SALTAR ELS  BOLETS
 I 
 AFEGIM SAL I PEBRE. 
AFEGIM UN GRAPAT DE PÈSOLS I FAVES. 
AFEGIR L'ARRÒS I REMENAR UNA ESTONA
AFEGIR EL BROU DE VERDURES
 I
 COURE 15 MINUTS. 
AL FORN CALENT 
PASSATS ELS 15 MINUTS, POSAR UNA PICADA DE 1 ALL, SAFRÁ I JULIVERT
POSAR LA CASSOLA AL FORN (prèviament escalfat),  
 5 MINUTS MES 


COM ES FA 

ELS CARGOLS


BULLIR ELS CARGOLS AMB UN TROS DE PERNIL I FARIGOLA FINS QUE ESTIGUIN TENDRES. 
SOFREGIR LA SEVA,  ALL RATLLAT,  SOBRASSADA I 2 CAIENAS 
AFEGIR UNA CULLERADERA DE  POSTRES DE FARINA 
 REMENAR
COL·LOCAR ELS CARGOLS A LA SALSA 



 I...

FET!



DETALL

DETALL


L'octubre mullat, assolellat i fred

fa sortir el bolet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada