El bolet i el moixernó, de l'octubre
és el millor.
EMPLATAT |
ARRÒS DE CONILL AMB
"BOTONS" DE ROVELLÓ I CARGOLS
INGREDIENTS
4 RACIONS
1 CONILL
3/4 DE QUILO DE BOLETS TIPUS "BOTÓ" DE ROVELLÓ
PEBROT VERMELL
PEBROT VERD
CEBA TENDRA
ALL RATLLAT
SAL
PEBRE
OLI
JULIVERT
SAFRÁ
CARGOLS
PERNIL
FARIGOLA
SOBRASSADA PICANT
2 CAIENA
COM ES FA
L'ARRÒS
ES FA EL CONILL A FOC FORT, REGAR AMB CONYAC
I
EVAPORAR L'ALCOHOL.
AFEGIR 3 RODANXES DE SOBRASSADA, EL PEBROT VERD, EL PEBROT VERMELL I SOFREGIR.
TOT SEGUI AFEGIM CEBA TROSSEJADA PETITA, ALL RATLLAT
I
SOFREGIR
AFEGIREM 2 TOMÀQUETS DE PENJAR GRANS RATLLATS
I
SOFREGIR TOT JUNT PER BARREJAR ELS SABORS
SALTAR ELS BOLETS
I
AFEGIM SAL I PEBRE.
AFEGIM UN GRAPAT DE PÈSOLS I FAVES.
AFEGIR L'ARRÒS I REMENAR UNA ESTONA
AFEGIR EL BROU DE VERDURES
I
COURE 15 MINUTS.
AL FORN CALENT
PASSATS ELS 15 MINUTS, POSAR UNA PICADA DE 1 ALL, SAFRÁ I JULIVERT
POSAR LA CASSOLA AL FORN (prèviament escalfat),
5 MINUTS MES
COM ES FA
ELS CARGOLS
BULLIR ELS CARGOLS AMB UN TROS DE PERNIL I FARIGOLA FINS QUE ESTIGUIN TENDRES.
SOFREGIR LA SEVA, ALL RATLLAT, SOBRASSADA I 2 CAIENAS
AFEGIR UNA CULLERADERA DE POSTRES DE FARINA
I
REMENAR
COL·LOCAR ELS CARGOLS A LA SALSA
I...
FET!
DETALL |
DETALL L'octubre mullat, assolellat i fred fa sortir el bolet. |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada