dissabte, 1 de novembre de 2014

NYOQUIS, D'ESPINACS, RICOTA I SALSA DE BOLETS










NYOQUIS

NYOQUIS D'ESPINACS I RICOTA
AMB
SALSA DE BOLETS




RECEPTA




INGREDIENTS 

1 tassa d'espinacs bullits
1 tassa de ricota
1 ou
400 farina
sal i pebre
nou moscada





COM ES FA 

Rentem bé la verdura i la fem bullir amb molt poca aigua o cuinem al vapor.
Escorrem bé, perquè com més aigua quedi, més farina els va a prendre.
Abans de començar a fer la massa hem de posar al foc una cassola amb abundant aigua i sal, així quan acabem d'armar els nyoquis els posem a cuinar immediatament.
En un bol posem els espinacs, l'ou, sal, pebre i nou moscada.
Processem,
 li afegim la ricota i s'ha de  començar a incorporar la farina, fins a formar una massa tendra.
Prenem porcions petites, fem els rotllets, tractant d'utilitzar  la menor quantitat possible de farina quan els estirem.
Tallem i amb prou feines acabem de fer els anem introduint de poc a l'aigua bullint
 i
remenem a poc a poc amb una cullera de fusta.
Quan pugin a la superfície, deixem 3 minuts i retirem amb una escumadora. Col·loquem en una font i afegim la salsa escollida.



SALSA DE BOLETS


posar en un pot mantega i la part blanca del porro picat petit,
afegir 6 -o 7 Xampinyons laminats,
deixar ofegar
afegir llet semidesnatada i una cullera de postres plena de maizena i bullir uns minuts, triturar amb la batedora de mà en el mateix cassó i tornar al foc dos minuts més fent xup xup

PRESENTACIÓN DEL PLAT

col·locar en el fons del plat la salsa
afegir els nyoquis bullits
afegir formatge parmesà ratllat


I ... 



FET!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada