dissabte, 1 de novembre de 2014

CASTANYADA, 2014









CASTANYADA


Amb castanyes i panellets donem la benvinguda als freds.
Per tots sants castanyes i cargols amb banyes.



PANELLETS DE PINYONS
FETS A CASA

RECEPTA

250 G D'AMETLLA CRUA MÒLTA FRIT RAVICH
200 G DE SUCRE
150 G PATATA BULLINA Ó MONIATO
LA PELA DE 1 LLIMONA
CLARA D'OU
ROVELL D'OU


COM ES FA

BULLIU LES PATATES AMB PELL, UN COP TOVES, ESCORREU-LES, PELEU-LES I PREPAREU UN PURÉ MENTRE ENCARA SÓN CALENTES.
QUAN HÀGIU ACONSEGUIT EL PURÉ, DEXEU-LO REFREDAR COMPLETAMENT
TOT SEGUIT AFEGIU-HI EL SUCRE, L'AMETLLA MÒLTA I LA PELA DE LA LLIMONA RATLLADA.
AMB UNA FORQUILLA BARREGEU LA MASA SENSE REMOURE-LA EXCESSIVAMENT PERQUÈ NO S'ESTOVI FINS 
QUE QUEDI BEN UNIFORME (MOLT IMPORTANT)
JA ESTA LLESTA LA MASSA QUE SERVEIX DE BASE
PER A QUANSEVOL TIPUS DE PANELLETS QUE VULGUEU FER.
PER TREBALLAR AQUESTA MASSA I DONAR FORMA ALS DIFERENTS PANELLETS, CAL QUE US EMPOLSEU LES MANS AMB FARINA PER EVITAR QUE SE US ENGANXI.

DE PINYONS

PRENEU TROSSOS DE MASSA I FEU-NE BOLES PETITES, PASSEU-LES PER LA CLARA D'OU I COBRIU-LES DE PINYONS.
COL-LOQUEU ELS PANELLETS A LA SAFATA I PINTEU-LOS PEL DAMUNT AMB EL ROVELL D'OU

I...

FET!





CASTANYES




A CASA SEMPRE, CASTANYADA !!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada