dilluns, 2 de març del 2015

ÀRROS NEGRE DE CARXOFES, LES ALETES I LES POTES DELS CALAMARS








MENJAR D'APROFITAMENT


EMPLATAT

DETALL

AHIR VAIG CUINAR CALAMARS  A LA PLANXA , 
VAIG GUARDAR LES POTES , ALETES, I LA TINTA, VOLIA APROFITAR-LES PER FER CROQUETES NEGRES,
 PERÒ 
AVUI HE CANVIAT D'OPINIÓ 
I
 VAIG A CUINAR ARRÒS NEGRE AMB CARXOFES, POTES I ALETES I TINTA DE CALAMARS




COM ES FA



SOFREGIR MITJA CEBA TENDRA GRAN O 1 PETITA  PICADA,
 ALL, 
PEBROT VERD PICAT
I
3 TOMÀQUETS DE PENJAR ESCALDATS I PELATS
SALPEBRAR

AFEGIR
LES POTES 
ALETES DELS CALAMARS
SOFREGIR UNS MINUTS 
AFEGIR LES CARXOFES TALLADA A QUARTS
SOFREGIR  PERQUÈ S'INTEGRIN ELS SABORS

AFEGIR L'ARRÒS I DONAR-LI UNES VOLTES
AFEGIR L'AIGUA AMB SAFRÀ TORRAT I LA TINTA DELS CALAMARS
PROGRAMAR 18 MINUTS
A MITJA COCCIÓ AFEGIR UNA
 PICADA AMB
 1/2 ALL, BRANQUES DE  JULIVERT
 I
 6 AVELLANES
PICAT A MORTER



UN COP  ACABAT  EL TEMPS PROGRAMAT DEIXAR REPOSAR
 UNS MINUTS 
COL-LOCANT  LA TAPA

I ....

FET

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada