MENJAR D'APROFITAMENT
EMPLATAT |
DETALL |
AHIR VAIG CUINAR CALAMARS A LA PLANXA ,
VAIG GUARDAR LES POTES , ALETES, I LA TINTA, VOLIA APROFITAR-LES PER FER CROQUETES NEGRES,
PERÒ
AVUI HE CANVIAT D'OPINIÓ
I
VAIG A CUINAR ARRÒS NEGRE AMB CARXOFES, POTES I ALETES I TINTA DE CALAMARS
COM ES FA
SOFREGIR MITJA CEBA TENDRA GRAN O 1 PETITA PICADA,
ALL,
PEBROT VERD PICAT
I
3 TOMÀQUETS DE PENJAR ESCALDATS I PELATS
SALPEBRAR
AFEGIR
LES POTES
I
ALETES DELS CALAMARS
SOFREGIR UNS MINUTS
AFEGIR LES CARXOFES TALLADA A QUARTS
SOFREGIR PERQUÈ S'INTEGRIN ELS SABORS
AFEGIR L'ARRÒS I DONAR-LI UNES VOLTES
AFEGIR L'AIGUA AMB SAFRÀ TORRAT I LA TINTA DELS CALAMARS
PROGRAMAR 18 MINUTS
A MITJA COCCIÓ AFEGIR UNA
PICADA AMB
1/2 ALL, BRANQUES DE JULIVERT
I
6 AVELLANES
PICAT A MORTER
UN COP ACABAT EL TEMPS PROGRAMAT DEIXAR REPOSAR
UNS MINUTS
COL-LOCANT LA TAPA
I ....
FET
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada