diumenge, 8 de març de 2015

TRONCS DE LLUÇ AMB PATATES I LLAGOSTINS










BONÍSSIM



EMPLATAT


INGREDIENTS

1 lluç sencer de 2.500 k
fumet del cap del lluç, ceba tendra i 1 all
4 papates trencades no tallades
1/2 k de llagostins


sofregit

3 tomàquets de penjar
1 ceba tendra mitjana
1 all
sal
pebre
1 gotet de vi blanc


picada

un grapat d'avellanes, all, sal i julivert




COM ES FA

a l'olla ràpida wmf perfec col·locar 1/2 litre d'aigua, 1 ceba tendra petita, un all petit, sal i pebre
 i 
programar 10 minuts
colar i col·locar de nou el brou a l'olla
trencar les patates no tallades a trossos més aviat grans
 i
programar 5 minuts, reservar

sofregit

sofregir la ceba i l'all a foc fort, es salpebra lleugerament i se li afegeix el tomàquet ratllat, remenar  a foc fort fins que redueixi l'aigua del tomàquet, finalment afegir el gotet de vi blanc, cuinar uns minuts perquè s'evapori l'alcohol i reservar

el lluç li he demanat a la peixateria que me la tallés a rodanxes de 5 cem d'alt
 Salpebrar lleugerament, enfarinar i fregir en una paella uns minuts per cada costat.
en una safata de forn marca "le creuet" (també pot cuinar directa a vitroceràmica
es col·loca a la safata el fumet, les patates trossejades i es distribueixen les peces de lluç

picada a morter

les avellanes, l'all, la sal i pebre i el julivert

afegir-lo a la safata de forn

col·locar la badeja al forn a foc fort uns 3 o 4 minuts
apagar el forn,




safata de forn

DETALL


PER EMPLATAR
passar la safata directa a foc. escalfar uns minuts


I ...

FET!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada