dimecres, 6 de juliol de 2016

EL COGOMBRE M'ENCANTA...




SOPA FREDA DE COGOMBRE


RECEPTA





Ingredients:
2 racions

- 2 cogombres.
- 1 ceba.
- Un grapat de julivert
- 1/2 litre de brou de pollastre, fet a casa
- Oli d'oliva verge extra.
- Sal

Preparació:

En una cassola tirem la ceba finament picada en una mica d'oli. Quan estigui transparent afegim el cogombre a rodanxes i el cuinem durant uns deu minuts a foc mitjà. Afegim el brou, la sal i deixem coure uns vint minuts. Retirem del foc i el reservem fins que estigui temperat.
Afegim el julivert picat i amb ajuda d'una batedora a màxima potència triturem tot bé.

Amb la Thermomix és més senzill perquè s'aconsegueix una textura finíssima. Aquesta recepta la he fet  des del principi amb aquest robot de cuina, seguint tot el procés fins i tot la ceba picada 

(sempre preescalfant l'oli un parell de minuts i sense el cubilet).

Un cop obtinguda la sopa la deixem refredar completament a la nevera. Jo la vaig fer ahir a la nit, reposada el gust millora, avui l'he trobat deliciosa

A l'hora de servir-la la adornem amb unes fulletes de julivert i unes gotes de AOVE. fer-ho millor amb l'ajuda d'una cullereta en lloc de fer-ho directament del cetrill

Una sopa freda magnífica per a l'estiu: refrescant, aromàtica, lleugera, sana, ràpida de fer, molt econòmica ia més ...... deliciosa !.


I...

FET !






VARIANTS

EN LLOC DE JULIVERT ES POT SUBSTITUIR PER FULLS DE MENTA
EN LLOC DE BROU DE POLLASTRE ES POT SUBSTITUIR PER CALDO DE VERDURES


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada