PICA-PICA
XIPS DE CARBASSÓ
RECEPTA ORIGINAL, ISABEL BARBETA
XEF DE CUINA VIVA
RECEPTA
3 carbassons mitjans
3 cullerades soperes de vinagre
3 cullerades d'oli d'oliva
2 cullerada d'all deshidratat granulat
1/2 culleradeta de postres d'orenga
1/2 culleradeta de postres de alfàbrega
1/2 culleradetade postres de anet
1/2 culleradeta de postres de sal
1/2 culleradeta de pebre vermell dolç
COM ES FA
barrejar tots els ingredients del chimichurri
tallar el carbassó a rodanxes de 2 mm
barrejar amb delicadesa
les rodanxes de carbassó amb la barreja preparada
i
la cocció la pots fer en una
deshidratadora 20 hores a 42 hores
o
al forn a temperatura baixa-minima
i
mantenint la porta del forn oberta
vigilant la cocció
temps de cocció segons forn
I...
FET !
JO
he reduït ingredients DE LA BARREJA
i
m'han quedat més suaus de gust,
però també estan boníssims
i
HE TRIAT
OPCIÓ
FORN
I...
FET AMB EL MICROONES
PATATES XIP SENSE OLI !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada