dijous, 4 d’agost de 2016

XIPS DE CARBASSÓ FETS A CASA



PICA-PICA



 XIPS DE CARBASSÓ
RECEPTA ORIGINAL, ISABEL BARBETA
XEF DE CUINA VIVA

 RECEPTA

3 carbassons mitjans
3 cullerades soperes de vinagre
3 cullerades d'oli d'oliva
2 cullerada d'all deshidratat granulat
1/2 culleradeta de postres d'orenga
1/2 culleradeta de postres  de alfàbrega
1/2 culleradetade postres de anet
1/2 culleradeta de postres de  sal
1/2 culleradeta de pebre vermell dolç

COM ES FA

barrejar tots els ingredients del chimichurri
tallar el carbassó a rodanxes de 2 mm
 barrejar amb delicadesa
les rodanxes de carbassó amb la barreja preparada
i
la cocció la pots fer en una
 deshidratadora 20 hores a 42 hores
al forn a temperatura baixa-minima 
 i 
mantenint la porta del forn  oberta
vigilant la cocció
temps de cocció segons forn



I...

FET !


JO

 he reduït ingredients DE LA BARREJA
i
 m'han quedat més suaus de gust,
 però també estan boníssims
i
HE TRIAT
OPCIÓ
FORN









I...

FET AMB EL MICROONES

PATATES XIP SENSE OLI !







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada