PLAT DE CULLERA
CIGRONS AMB GAMBES
I
BROQUETES DE CUIXA DE POLLASTRE AL CURRY
EMPLATAT |
INGREDIENTS
250 grams de cigrons
2 rodanxes de sobrassada picant
6 cullerades de tomàquet fregit casolà (ceba de figueres, all i tomàquet)
200 g cues de gambes congelades
4 broquetes de cuixa de pollastre al curry
500 g brou de pollastre casolà
sal i pebre
oli d'oliva verge extra
ESTRIS
OLLA RAPIDA MFW
COM ES FA
La nit abans
POSAR ELS CIGRONS EN REMULL AMB FORÇA AIGUA
al matí
COL·LOCAR ELS CIGRONS A L'OLLA RAPIDA MFW,
QUAN VISUALITZA LES 2 LÍNIES VERMELLES,
baixar al minim el foc
I
COURE 20 MINUTS
UN COP FINALITZAT EL TEMPS, COLAR I RESERVAR
A LA PAELLA POSAR L' OLI
I
AFEGIR LES RODANXES DE SOBRASSADA
TREURE LES BROQUETES D'ELS TROSSETS DE POLLASTRE AL CURRY
I
AFEGIR TAMBÉ A LA PAELLA
Ofegar uns minuts
A CONTINUACIÓ AFEGIR LES GAMBES DESCONGELADES PRÈVIAMENT
I
SALTAR-HO TOT UNS MINUTS MES
AFEGIR EL TOMÀQUET FREGIT CASOLÀ
I
EL BROU DE POLLASTRE
COURE UNS 5 MINUTS
I
AFEGIR ELS CIGRONS BULLITS
I
COURE A FOC LENT UNS 5 MINUTS MES
I
FET!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada