divendres, 31 de març del 2017

ROSCOS, SABORS RECUPERATS !


MENTRE ASSABOREIXO 
 UN ROSCO
 EN VÉNEN MOLTS RECORDS ... 



LA MEVA COSINA  ENCARNA M'HA FET UNA 
"MASTER CLASS" 
DE COM ÉS FA LA RECEPTA DELS ROSCOS.
FEIA TEMPS QUE VOLIEM QUEDAR
 I
 PER FI AQUEST DIJOUS HA POGUT SER.

LA RECEPTA  ÉS L'ORIGINAL QUE FEIA LA MEVA 
"TIETA ROSALINA"
PADRINA DE LA MEVA GERMANA! 
TÍTOL QUE ENS HO VAREM FER NOSTRE TOTS ELS GERMANS,
 LA PADRINA DE TOTS!
 PERSONA MOLT ACTIVA,
 ERA PLENA DE POSITIVISME,  
 I 
QUAN CUINAVA ROSCOS, SEMPRE EM GUARDAVA !







ROSCOS DE LA PADRINA


RECEPTA



INGREDIENTS

1 KILO DE FARINA
3 OUS
21 CULLERA SOPERA DE SUCRE
21 CULLERA SOPERA DE LLET
21 CULLERA SOPERA D'OLI OLIVA VERGE
1 SOBRE LLEVAT "ROYAL"
1 PELA DE DE LLIMONA GRAN RATLLADA
1 PELA DE TARONJA  PER POSAR A L'OLI
2 LTS D'OLI D'OLIVA VERGE




COM ES FA 

 COMENÇAR ESCALFANT ELS 2 LITRES D'OLI AMB LA PELL DE TARONJA
TOT SEGUIT
POSAR A LA BATEDORA, 
L'OLI 
LA LLET 
EL SUCRE 
 BATRE LLEUGERAMENT FINS INTEGRAR ELS INGREDIENTS
AFEGIR LA FARINA TAMISADA, EL LLEVAT
 I
 LA PELL DE LA  LLIMONA RATLLAT
AMASSAR
FER BOLETES I FORMAR EL ROSCO
FREGIR
POSAR SOBRE PAPER CUINA
EN UN PLAT BARREJAR EL SUCRE 
LA CANYELLA POLS
PASAR ELS ROSCOS PER AQUESTA BARREJA 


I ...

FET! 

FETA!

TOMBA I TOMBA 



GRÀCIES !



ENCARNA ! 
ENTRANYABLE MATÍ ! 
A ARGENTONA
TORNAREM A CUINAR PLEGADES !

GRÀCIES !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada