MAGDALENES SENSE GLUTEN
INGREDIENTS
12 UNITATS
1 TARONJA PETITA
2 OUS
60 G SUCRE INTEGRAL DE CANYA DIET
60 G OLI OLIVA VERGE
60 G FARINA BLAT SERRACENO
40 G FARINA D'ARRÒS
20 G CACAU EN POLS VALOR, SENSE GLUTTEN
PESSIC SAL
CULLERADA DE POSTRES LLEVAT (Agricultura Biològica)
CULLERADA DE POSTRES DE BICARBONAT
AMETLLA PICADA I SUCRE PER DECORAR
ESTRIS
THERMOMIX
FORN
MOTLLES DE SILICONA
COM ES FA
Preescalfar el forn a 250 º C
RATLLAR LA PELL DE LA TARONJA
I
RESERVAR
PELAR BÉ LA TARONJA
COL·LOCAR AL GOT DE THERMOMIX
LA TARONJA EL SUCRE
I
ELS OUS
PROGRAMAR 3 MINUTS, TEMPERATURA 37 º VELOCITAT 5
A CONTINUACIÓ
PROGRAMAR 3 MINUTS, SENSE TEMPERATURA, VELOCITAT 5
AFEGIR L'OLI
I
BARREJAR 15 SEGONS, VELOCITAT 5
AFEGIR LA PELA DE TARONJA, LA FARINA, EL LLEVAT
I
LA SAL
PROGRAMAR 8 SEGONS, VELOCITAT 6
ABOCAR LA BARREJA EN ELS MOTLLES
Abans d'enfornar Escampar
PER DAMUNT DE LES MAGDALENES AMB L'AMETLLA PICADA
I
SUCRE MORÉ INTEGRAL DE CANYA
BAIXAR LA TEMPERATURA DEL FORN A 220º C
I
COURE DURANT 15 MINUTS
I...
FET !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada