diumenge, 12 de març de 2017

VULL UNA MAGDALENA!

MAGDALENES SENSE GLUTEN


INGREDIENTS
12 UNITATS


1 TARONJA PETITA
2 OUS
60 G SUCRE INTEGRAL DE CANYA DIET
60 G OLI OLIVA VERGE
60 G FARINA BLAT SERRACENO
40 G FARINA D'ARRÒS
20 G CACAU EN POLS VALOR, SENSE GLUTTEN
PESSIC SAL
CULLERADA DE POSTRES LLEVAT (Agricultura Biològica)
CULLERADA DE POSTRES  DE BICARBONAT
AMETLLA PICADA I SUCRE PER DECORAR

ESTRIS

THERMOMIX
FORN
MOTLLES DE SILICONA

COM ES FA

Preescalfar el forn a 250 º C

RATLLAR LA PELL  DE LA TARONJA 
I
 RESERVAR
PELAR BÉ LA TARONJA
COL·LOCAR AL GOT DE THERMOMIX
LA TARONJA EL SUCRE 
ELS OUS
PROGRAMAR 3 MINUTS, TEMPERATURA 37 º VELOCITAT 5
A CONTINUACIÓ
PROGRAMAR 3 MINUTS, SENSE TEMPERATURA, VELOCITAT 5
AFEGIR L'OLI 
I
BARREJAR 15 SEGONS, VELOCITAT 5
AFEGIR LA PELA DE TARONJA, LA FARINA, EL LLEVAT 
LA SAL
PROGRAMAR  8 SEGONS, VELOCITAT 6
ABOCAR LA BARREJA EN ELS MOTLLES
Abans d'enfornar Escampar 
PER DAMUNT DE LES MAGDALENES AMB L'AMETLLA PICADA 
SUCRE MORÉ INTEGRAL DE CANYA


BAIXAR LA TEMPERATURA DEL FORN A 220º C 
COURE DURANT 15 MINUTS

I...

FET !







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada