dimecres, 17 de gener del 2018

AINA... 7 ANYS !


















UN PASTÍS PER L'AINA

 PASTÍS DE POMA 
DECORAT
 DE 
XOCOLATA BLANCA 
I
 ROSA





PRESENTACIÓ


RECEPTA


INGREDIENTS 


3 ous 
200 g sucre (DIET Rádisson) de canya integral
100 g oli d'oliva 
1 iogurt
170 g farina d'espelta
1 pessic sal (opcional) 
1 sobre llevat, Royal 
1 CULLERA DE POSTRE DE BICARBONAT
1 poma, pelada 
i
 tallada  grills 
suc de llimona
pela de llimona ratllada

PER DECORAR

SUCRE MORE
AVELLANA PICADETA





ESTRIS

THERMOMIX



PREPARACIÓ 

Poseu els ous al vas, afegiu el sucre i programar 

2 minuts, temperatura 37 º, velocitat 3. 

Afegiu l'oli i el iogurt i barregi 

15 segons a velocitat 3. 

  Incorpori la farina, la sal i el llevat i 

programi 12 segons a velocitat 2 ½. 


Acabi de remenar  la farina amb l'espàtula. 
Seguidament, aboqui la barreja en un motlle.
Introdueixi els grills de poma en la massa
 i
 escampar-hi sucre de canya per damunt
poseu el motlle al forn preescalfat a
 180 º durant uns 30 minuts, aproximadament.



I...

 FET !




PUNTS DE LLIBRE PER LES NENES 
NENS DE L'ESCOLA


PUNTS DE LLIBRE







LLETRA DECORADA
SCRAPBOOK
PER DECORAR EL PASTÍS




PER MOLTS ANYS AINA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada