dimecres, 17 de gener del 2018

LLEÓ, 1 ANY



EN LLEÓ JA TE 1 ANY
LA SEVA MARE L'HA PREPARAT
UNA FESTA
TEMÀTICA
D'EN 
MICKEY
I
JO HE PORTAT AQUESTES GALETETES 




I
PASTÍS DE POMA






RECEPTA GALETES

AQUESTA ES LA RECEPTA ORIGINAL

INGREDIENTS

• Per a la massa de xocolata:
• 225 g de mantega sense sal a temperatura ambient
• 130 g de sucre glas tamisat
• 100 g de sucre
• 4 g de sal
• 1 Ou
• 1 rovell d'ou
• 1 culleradeta de pasta o extracte de vainilla
• 375 g de farina
• 60 g de cacau en pols
• ½ cullerada de sal


COM ES FA


En un bol, barregem la farina
 i
 els sucres.
Afegim a la barreja l'ou sencer 
el rovell. 
Barregem bé.
Incorporem al bol l'extracte de vainilla, la farina, la sal 
la xocolata. 
Integrem tot bé 
emboliquem la massa en paper transparent, 
fent dos discos. Refrigerem a la nevera durant, almenys, 2 hores.

I... FET!

NOTA:
JO HO HE FET AMB LA THERMOMIX
 ES MOLT MES RÀPID


I TAMBE EL MEU PASTÍS DE POMA

RECEPTA


INGREDIENTS 


3 ous 
200 g sucre (DIET Rádisson) de canya integral
100 g oli d'oliva 
1 iogurt
170 g farina d'espelta
1 pessic sal (opcional) 
1 sobre llevat, Royal 
1 CULLERA DE POSTRE DE BICARBONAT
1 poma, pelada 
i
 tallada  grills 
suc de llimona
pela de llimona ratllada

PER DECORAR

SUCRE MORE
AVELLANA PICADETA





ESTRIS

THERMOMIX



PREPARACIÓ 

Poseu els ous al vas, afegiu el sucre i programar 

2 minuts, temperatura 37 º, velocitat 3. 

Afegiu l'oli i el iogurt i barregi 

15 segons a velocitat 3. 

  Incorpori la farina, la sal i el llevat i 

programi 12 segons a velocitat 2 ½. 


Acabi de remenar  la farina amb l'espàtula. 
Seguidament, aboqui la barreja en un motlle.
Introdueixi els grills de poma en la massa
 i
 escampar-hi sucre de canya per damunt
poseu el motlle al forn preescalfat a
 180 º durant uns 30 minuts, aproximadament.



I...

 FET !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada