diumenge, 23 de juny de 2013

RECEPTES AMB ARRÒS


ARRÒS DE CEPS I TÒFONA  AMB TOCS DEL MAR 

www.monbolet.com
BERGA


INGREDIENTS


3 TASSES DE  ARRÒS AMB CEPS I TÒFONA
10 LLAGOSTINS
1 K DE MÚSCULS AL VAPOR I SENSE CLOSCA, DE ROCA
1 CEBA TENDRA PETITA
 1 ALL
1  NYORA SECA
10 TASSES DE CALDO VEGETAL (RESTO DE UNA BULLIDA DE VEGETALS)
10 G DE MANTEGA
10 G DE FORMATGE EMMENTAL
50 G ENCENALLS PERNIL IBÈRIC
OLI D'OLIVA VERGE
OLI DE  TÒFONA


ELABORACIÓ


  Escalfeu la cassola a foc suau, amb un Rajolí d'oli.
  Afegiu-hi a els Llagostins, daureu-els i retireu-les.
  Afegiu-hi l'all i, Després, la seba tendra, i daureu-ho lleugerament.
Afegiu-hi oli de tófona al oli de la cassola
  Incorporeu-hi nyora a trossos grans
Afegiu-hi l'arròs de ceps, i remeneu-ho, 1 min.
  Remulleu-ho amb el fumet vegetal
Afegiu-hi  el  músculs sense closca
El brou vegetal s'afegirà en 4 vegades i s`ha de remenar amb  cura,  gairebé tota la estona 
Passats uns 15 min, Poseu-hi la mantega, el formatge ratllat i La meitat del pernil picadet petit
 i remeneu-ho.
Coura 5 minuts més
retirar els trossos de nyora
Poseu l'arròs en un plat, amb els
Llagostins a sobre i encenalls de pernil ibèric


EMPLATAT

I....


FET !


2 comentaris:

  1. Aquesta recepta esta inspirada en un plat de la carta, Restaurants Cullera de Boix, bcn, lògicament i per experimentar li he donat canvis i el seu sabor ha estat més intens

    ResponElimina