divendres, 14 de juny del 2013

TAST TIANA

MOSTRA
V Tast Tiana
Del 14 al 16 de juny
Tiana (Maresme)


Tres dies per gaudir de la gastronomia, els tastos i els maridatges
Xerrada gastronòmica amb Ada Parellada, tast de vins i altres activitats
efired / depositphotos
La Mostra gastronòmica i del vi de Tiana, més coneguda com Tast Tiana, viurà els dies 14, 15 i 16 de juny la seva cinquena edició. Al llarg de tres dies, els comerços, firaires i serveis del municipi sortiran al carrer per oferir els seus productes als visitants, que també podran tastar els vins de la DO Alella.

Tres dies donen per a molt, així que l’oferta lúdica, gastronòmica i cultural és àmplia. Entre totes les propostes, destaca la xerrada gastronòmica que oferirà Ada Parellada el diumenge 16 de juny. Sota el nom ‘El gust es troba en el producte’, es farà una lluita a favor del producte de proximitat.

El dissabte 15 tindrà lloc un tast popular i la presentació de vins de la DO Alella, amb les explicacions de l’enòloga Rosa Vila. Per poder-hi assistir, cal inscriure-s’hi abans del 14 de juny.

Altres activitats programades són tallers, concerts i un concurs popular de receptes de cuina.

Restaurants participants al Tast Tiana
I com que una bona jornada sempre és millor acompanyada d’una bona menja, hi haurà diversos restaurants i forns que oferiran un tast gastronòmic amb propostes de maridatge. L’oferta és per a tots els gustos: cigrons saltats amb botifarra negra de pagès, capipota picant amb mongetes, cargols amb xocolata, fricandó de vedella amb rovellons i moixernons i un llarg etcètera.

Els restaurants participants són els següents: Les Terrasses de Sant Romà, l’Avi Mingo, Mas Corts, El Casal de Tiana, La Taula de la Paquita, Can Roca, Tirati Tiriti, Restaurant Club Casino de Tiana, Mas Blanc, La Cuina de Tiana, el Forn i Pastisseria Aixelà i el Forn Solà.

A més, hi haurà tres restaurants convidats, un per a cada dia que dura el tast. El divendres serà el torn d’El Nou Racó de Montgat (Montgat); el dissabte, La Donzella de la Costa (Badalona), i el diumenge, el Restaurant Sant Miquel (Vallromanes).

Informació d’interès:
- Horaris: divendres de 17 a 01.30 h, dissabte de 10 a 01.30 h i diumenge de 10 a 24 h.
- La xerrada gastronòmica a càrrec d’Ada Parellada tindrà lloc a la Biblioteca Can Baratau, a les 19.30 h.
- El tast popular serà de 18 a 20 h a El Coro (plaça del Coro, 2) i té un preu de 10 €.


Plaça de la Vila de Tiana

Tiana (Maresme)
93 395 50 11









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada