diumenge, 28 de juliol de 2013

AXOVES I PA TORRAT


NOVA TAPA
Aquesta recepta me l'ha passat la meva cunyada Teresa
AXOVA SALADA SOBRE LLESCA DE PA TORRAT I 
PINZELLAT AMB OLI D'ALL I JULIVERT


ELABORACIÓ



MACERAR ELS SEITONS SALATS AMB VINAGRE DE JEREZ I PEBRE
TORRAR LLESQUES DE PA
FER UNA PICADA D'UN TROSSET PETIT D'ALL I JULIVERT
AFEGIR OLI D'OLIVA A LA PICADA
COLAR L'OLI
PINZELLAR LES TORRADES AMB L'OLI D'ALL I JULIVERT
COL · LOCAR UNA ANXOVA A CADA LLESCA I SOBRE ELLA UNA OLIVA FARCIDA DE SEITÓ



I ...

FET !


Variant
A la maceració del seitó se li pot afegir unes branquetes de farigola, per enriquir el gust.
i les llesques de pa torrat es pot fer pa torrat amb tomàquet i l'oli de la  picada d'all i julivert se li 
col · loca sobre la torrada i sobre ella el seitó i l'oliva.
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada