divendres, 26 de juliol de 2013

DINAR DE FESTA MAJOR, SANTES 2013, "MEDITERRÁNEAMENT"

LA REBOSTERIA A CASA






 TOTA LA CARN A LA GRAELLA, GRÀCIES FILL.


COCA D'ESCALIVADA I ANXOVES CANTÀBRIQUES 
COCA DE VERDURETES

PASTA DE FULL SALADA

PATÉ FET A CASA, LA RECEPTA ÉS DE "Mercè Camins" DE FONDEPOU, EL MONTSEC,  LLEIDA

Restaurant "Casa Mercè"
25611 Fontdepou
Tel. 973.292.032

LLIBRE RECEPTARI
RECOMANAT
La cuina del Montsec
Receptes tradicionals
Mercè Camins

 VENDA A LLIBRERIES


TAPS DE CADAQUÉS

EMPLATAT

ENS HO HAN PORTAT DE CADAQUÉS, LA MARTA I EL JORDI   
I ENS HAN ELABORAT LA RECEPTE ORIGINAL.
 ENS HA AGRADAT A TOTS
GRÀCIES!!!

FETA A L'OBRADOR DE L'OSCAR, HO FA AMB MOLTA IL · LUSIÓ I TOT RIQUÍSSIM,
 ÉS EL MEU NEBOT PREFERIT
GRÀCIES !!!

PASTISSERS DESDE 1924

CAMÍ FONDO, 2 08301
MATARÓ

Tel. 93 790 34 28
confiteriagarriga@gmail.com

BOMBONERIA I CÀTERING
ES BO?

GOT

FI DE FESTA


PICA PICA, BARBACOA, DEGUSTACIÓ DE FRICANDÓ.

  POSTRES
"TAPS DE CADAQUÉS" I PASTÍS DE FULL I FRUITES,
 NO ES POT DEMANAR MÉS,

HA! I PELS VEGETARIANS LLOBARRO AL FORN.
GRÀCIES A TOTS !!!

AQUEST ANY, MEDITERRÁNEAMENT...




RECEPTA

Fricandó amb moixernons

Ingredients

Per a 4 persones: 
1 kg de llata de vedella a filets
 1 ceba
 6 tomàquets
 llorer 
canyella 
pell de taronja
 pell de llimona 
50 g de moixernons secs 
2 alls 
1 l de brou de carn
1 got de vi blanc
 sal 
pebre negre 
conyac 
1 c/s de sucre 

Per a la picada: 
1 all
 un grapat d’ametlles
 julivert



Elaboració

Per començar, poseu els moixernons a hidratar en un bol amb aigua durant un parell d’hores.
A continuació, salpebreu la carn, enfarineu-la i fregiu-la en una paella amb oli. Quan estigui dauradeta, retireu-la i reserveu-la en un plat sobre paper de cuina.
Tot seguit, poseu dos alls pelats, la ceba tallada ben fina i dues fulles de llorer en una cassola amb oli. Quan la ceba agafi color, afegiu-hi una culleradeta de pebre vermell, el tomàquet prèviament ratllat, una mica de sal i un pessic de sucre i deixeu-ho sofregir fins que es confiti. Quan el sofregit estigui confitat, poseu-hi el vi blanc i deixeu-ho coure fins que s’evapori l’alcohol.
Mentrestant, poseu a escalfar el brou de carn i prepareu la picada d’all, ametlles i julivert en un morter.
Després, afegiu a la cassola el brou calent, la carn reservada, la pell de taronja, la pell de llimona i la canyella i deixeu-ho coure durant uns 15 minuts aproximadament.
Finalment, en una paella amb una mica d’oli salteu els moixernons, prèviament escorreguts, amb una mica de conyac. Quan estiguin dauradets, afegiu-los a la cassola juntament amb la picada, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure 30 segons tot junt.
I ja per acabar, emplateu el fricandó amb els moixernons.
I
FET!


CASSOLA

EMPLATAT



RECEPTA ORIGINAL DEL RESTAURANT L'OLIANA,
FETA A CASA FIL PARRANDA

Cuiner: Josep Lluís Olivé
Carrer de Santaló, 54 . Barcelona.
93 201 06 47





FOCS I ESPETEC FINAL
"GLORIA A LES SANTES"
FESTA MAJOR



VIST
 TOMBATS A L'HERBA DE L'ILLETA
 DAVANT DEL SOTERRANI "EL CARGOL"
SO I COLOR

MATARO, 2013




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada