divendres, 5 de juliol de 2013

CAMPANYA GASTRONÒMICA


CAMPANYA GASTRONÒMICA
El Parc a taula


De l'1 al 31 de juliol
Castellar del Vallès (Vallès Occidental)

Mongetes amb botifarra
Juan moyano / depositphotos
Per tal d’unir cultura, natura i gastronomia, la Diputació de Barcelona organitza la iniciativa El Parc a taula. Es tracta d’una activitat en què participen restaurants i cellers de diverses poblacions vinculades a parcs naturals de diverses zones de Catalunya: els parcs del Garraf, d’Olèrdola i de Foix; el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i els parcs de la Serralada Litoral i del Montnegre i el Corredor.

Al juliol, és el torn del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, amb Castellar del Vallès com a població amfitriona. L’objectiu és donar a conèixer la producció artesana, la gastronomia i la viticultura de la zona, i per això els restaurants adherits a la iniciativa ofereixen productes naturals de proximitat.

La mongeta del ganxet, la poma del ciri, el cigronet de Mura, el tomàquet rosa... tots aquests productes formen part de la cultura gastronòmica de la comarca del Vallès Occidental, i són els que tindran protagonisme durant aquest mes de juliol.

Castellar del Vallès (Vallès Occidental)
93 714 40 40

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada