divendres, 27 de setembre de 2013

CUINA VEGETARIANA

CUINA VEGETARIANA
QUADRAT DE LASANYA D'ALBERGÍNIES I FORMATGE EMMENTAL 



EMPLATAT



Ingredients
1 ració

2 albergínies
salsa de tomàquet feta a casa
formatge ratllat, emmental 
salsa beixamel
sal i pebre
oli d'oliva

Estris
motlle quadrat
forn

Elaboració

Tallar al llarg les albergínies pelades prèviament en un cortafiambres.
Col · locar en una safata de forn sobre paper de forn i salpebrar.
Regar amb oli d'oliva (poquet)
Cobrir en paper d'alumini i coure uns 10 minuts, segons forn.
Deixar refredar.
Col · locar el motlle sobre plat especial forn.
Col · locar una capa d'albergínies afegir la salsa de tomàquet i escampar-hi formatge ratllat.
Repetir l'operació fins arribar a l'alçada del motlle.
Salseu amb la beixamel, formatge ratllat i gratinar.

I...

FET

ES POT SUBSTITUIR PER FORMATGE GRUYÈRE, LI DONARÀ UN GUST MÉS INTENS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada