diumenge, 10 de novembre de 2013

ARRÒS DE MUNTANYA

ARRÒS DE MUNTANYA


IMATGE DEL SOFREGIT



Ingredients


         Per a 4 persones:
         350 g d’arròs amb trompetes de la mort “de monbolet”
         1/4  botifarra negra
         1/2 conillet de bosc
         250 g bolets “boto de rovello”
         200 g de cargols bullits AMB PERNIL I FARIGOLA
         1,5 l de brou d'olla APROX.
        
         1 ceba
         1 pebrot vermell
         1 pebrot verd
        
         3 alls
         oli d'oliva, sal i pebre


        
Elaboració


poseu a la cassola la botifarra, i el conill, tot tallat a trossos, i deixeu-ho coure fins que s’enrosseixi
Després, retireu-ho tot de la cassola i reserveu-ho.


Tot seguit, a la mateixa cassola, sofregiu la ceba, els alls i els pebrots, tot tallat a dauets.
 

Mentrestant, poseu a escalfar el brou en un cassó.


Quan el sofregit estigui dauradet, afegiu-hi els bolets tallats a trossos i els cargols i deixeu-ho coure un parell de minuts. 
Seguidament, poseu-hi la botifarra, el el conill i l’arròs, apugeu el foc,
 remeneu-ho bé durant un parell de minuts més,
 aboqueu-hi el brou ben calent i deixeu-ho coure durant 18 minuts.
 Finalment, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure un parell de minuts.


I ja per acabar,
 emplateu l’arròs i ratlleu-hi una mica de tòfona pel damunt. (OPCIONAL)

I...


FET

EMPLATAT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada