IMATGE DEL SOFREGIT
Ingredients
Per a 4 persones:
350 g d’arròs amb
trompetes de la mort “de monbolet”
1/4 botifarra negra
1/2 conillet de bosc
250 g bolets “boto
de rovello”
200 g de cargols
bullits AMB PERNIL I FARIGOLA
1,5 l de brou d'olla APROX.
1 ceba
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
3 alls
oli d'oliva, sal i
pebre
Elaboració
poseu a
la cassola la botifarra, i el conill, tot tallat a trossos, i deixeu-ho coure
fins que s’enrosseixi
Després, retireu-ho tot de la cassola i reserveu-ho.
Tot
seguit, a la mateixa cassola, sofregiu la ceba, els alls i els pebrots, tot
tallat a dauets.
Mentrestant, poseu a escalfar el brou en un cassó.
Quan el
sofregit estigui dauradet, afegiu-hi els bolets tallats a trossos i els cargols
i deixeu-ho coure un parell de minuts.
Seguidament, poseu-hi la botifarra, el el conill i l’arròs, apugeu el foc,
remeneu-ho bé durant un parell
de minuts més,
aboqueu-hi el brou ben calent i deixeu-ho coure durant 18
minuts.
Finalment, rectifiqueu-ho de sal i pebre i
deixeu-ho coure un parell de minuts.
I ja per acabar,
emplateu l’arròs i
ratlleu-hi una mica de tòfona pel damunt. (OPCIONAL)
I...
FET
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada