diumenge, 10 de novembre de 2013

VA DE TAPAS

CARGOLS AMB SALSA PICANT


A TAULA


INGREDIENTS

500 g CARGOLS BULLITS 
3 TOMÀQUETS DE PENJAR
CEBA TALLADA A TROSSETS ( petita)
1 ALL RATLLAT
1 CAIENA
3 ó 4 CULLERADES D' AIGUA DE BULLIR ELS CARGOLS
SAL, PEBRE, OLI
 RAIG PETIT DE VERMOUT
PERNIL



ELABORACIÓ

BULLIR ELS CARGOLS NETS AMB  EL  PERNIL I LA FARIGOLA
COL · LOCAR EN UNA CASSOLA LA CEBA, L'ALL, LA CAIENA I SALPEBRAR
AFEGIR ELS TOMÀQUETS RATLLATS
I REMENAR UNS MINUTS
AFEGIR UN RAJOLÍ  PETIT DE VERMOUT,
RETIRAR LA CAIENA.
COL · LOCAR A LA CASSOLA ELS CARGOLS I  UNA MICA D'AIGUA DE BULLIR DELS CARGOLS.
REMENAR 


I. ..

FET

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada