diumenge, 3 de novembre de 2013

CONILL AMB ROVELLONS

 CONILL A LA CASSOLA AMB BOLETS


SALTEJANT ELS BOLETS AL FOC

BARREJA DE SABORS

EMPLATAT






RECEPTA

INGREDIENTS
1 CONILL A TROSSOS
1 K DE BOLETS
 UN RAJOÍ DE CONYAC
3 ALLS
SAL
PEBRE
OLI

PICADA

UN GRAPAT DE  PINYONS
1 ALL PETIT
JULIVERT
CASSÓ DE CALDO

POSAR OLI A LA CASSOLA, QUAN AQUEST CALENT AFEGIR EL CONILL FINS DAURAR
AFEGIR ELS  ALLS,
AFEGIR UN RAJOLÍ DE CONYAC
BAIXAR EL FOC  FINS QUE ESTIGUI CUIT.
FER UNA PICADA D' ALL, JULIVERT, PINYONS I AFEIGIR  A LA CASSOLA.
CUINAR UNS MINUTS MES.
POSSAR A LA PAELLA ELS BOLETS AMB OLI, SAL I PEBRE, FINS QUE DEIXI L'AIGUA AIGUA, A FOC FORT I REMENAR CONTINUAMENT.
AFEGIR ALS BOLETS L' ALL LAMINAT I JULIVERT I S'AFEGEIX A LA CASSOLA DEL CONILL.
 REMENAR PER UNIR SABORS.

I. ..


FET



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada