divendres, 8 de novembre del 2013

MACARRONS A LA CARBONARA

MACARRONS A LA CARBONARA
2 RACIONS





RECEPTA

INGREDIENTS

20 G CEBA
15 G OLI
100 G BACÓ LLESCAT  A TIRES
100 G NATA LÍQUIDA PER CUINAR
1/2  CULLERADETA DE SAL
220 G AIGUA
120 G DE MACARRONS
 PARMASÀ RATLLAT
1  ROVELL D'OU

ESTRIS

THERMOMIX


ELABORACIÓ

COL · LOCAR EN EL GOT DE LA THERMOMIX  L'OLI I LA CEBA I
PROGRAMAR 4 SEGONS VELOCITAT 5
AFEGIR EL BACÓ I
PROGRAMAR 4 MINUTS,TEMPERATURA VAROMA VELOCITAT  CULLERA I GIR A L'ESQUERRA
AFEGIR LA NATA LÍQUIDA, LA 1/2 CULLERADETA DE SAL, L'AIGUA I ELS MACARRONS, ESCORREGUTS QUE PRÈVIAMENT S'HABRAN BULLIT UNS 3-4 MINUTS I
PROGRAMAR 10 MINUTS TEMPERATURA 100 º VELOCITAT CULLERA I GIR A L'ESQUERRA
AFEGIR EL  ROVELL D'OU I
PROGRAMAR 2 MINUTS, 100 º, VELOCITAT CULLERA I GIR A L'ESQUERRA.

COL · LOCAR EN UNA SAFATA, ESCAMPAR PARMESÀ RATLLAT SOBRE ELS MACARRONS, 

I

FET!



VARIANT,
ES POT SUBSTITUIR LA CREMA DE LLET
 PER LLET SEMIDESNATADA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada