MACARRONS A LA CARBONARA
2 RACIONS
RECEPTA
INGREDIENTS
20 G CEBA
15 G OLI
100 G BACÓ LLESCAT A TIRES
100 G NATA LÍQUIDA PER CUINAR
1/2 CULLERADETA DE SAL
220 G AIGUA
120 G DE MACARRONS
PARMASÀ RATLLAT
1 ROVELL D'OU
1 ROVELL D'OU
ESTRIS
THERMOMIX
ELABORACIÓ
COL · LOCAR EN EL GOT DE LA THERMOMIX L'OLI I LA CEBA I
PROGRAMAR 4 SEGONS VELOCITAT 5
AFEGIR EL BACÓ I
PROGRAMAR 4 MINUTS,TEMPERATURA VAROMA VELOCITAT CULLERA I GIR A L'ESQUERRA
AFEGIR LA NATA LÍQUIDA, LA 1/2 CULLERADETA DE SAL, L'AIGUA I ELS MACARRONS, ESCORREGUTS QUE PRÈVIAMENT S'HABRAN BULLIT UNS 3-4 MINUTS I
PROGRAMAR 10 MINUTS TEMPERATURA 100 º VELOCITAT CULLERA I GIR A L'ESQUERRA
AFEGIR EL ROVELL D'OU I
PROGRAMAR 2 MINUTS, 100 º, VELOCITAT CULLERA I GIR A L'ESQUERRA.
COL · LOCAR EN UNA SAFATA, ESCAMPAR PARMESÀ RATLLAT SOBRE ELS MACARRONS,
I
FET!
VARIANT,
ES POT SUBSTITUIR LA CREMA DE LLET
PER LLET SEMIDESNATADA
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada