dimarts, 20 d’octubre del 2015

PAS A PAS JA HE FET 2 ANYS










FESTETA AMB LA FAMÍLIA


 EN JAN 
HA FET 2 ANYS

GALETES LACASITOS CHUCHES
 RECEPTA

INGREDIENTS

50 trossos
100g ametlles,, crues
300g farina de rebosteria
170 g mantega, a temperatura ambient
1 ou
130 g sucre


PREPARACIÓ

 Poseu les ametlles al got 
programem 10 segons, velocitat 5. 
Traieu del vas i reservi. 
Sense rentar el got, poseu la farina, la mantega a trossos, l'ou, el sucre 
finalment les ametlles reservades. 
Programeu 20 segons, velocitat 6. 
Traieu la massa del vas, formi una bola i embolicar en film transparent. 
Deixeu reposar durant 15 minuts a la nevera. 
Preescalfeu el forn a 160º. 
Amb l'ajuda d'un corró, estiri la massa fins a deixar d'un gruix de ½ cm. 
Tallar les pastes de diferents formes, col·loqui-les en una safata 
i
 coure al forn
 durant 15 o 20 minuts. 
decorar al gust



CONSELL


per fer colors dividir la massa en trossos 

barrejar cada tros amb el colorant alimentari


EN PINGU







LA MEVA AMIGA 
MARTA  B.
ENS HA FET
AQUESTA MAGNIFICA COCA
ORIGINAL DE 
SANT ANDREU DE LLAVANERES
AMB TOT EL CARINYO


FULL FARCIT DE CREMA I PINYONS TORRATS


DETALL



LA PADRINA MARTA
HA PORTAT
UNA COCA DE POMA

COCA DE POMA DE LA PADRINA


INGREDIENTS

12 racions
4 pomes
120g sucre
150 g farina
100 g llet
100 g mantega
4 ous
1 sobre llevat
1 - 2 pomes per adornar
sucre per empolvorar
melmelada per pinzellar

PREPARACIÓ

Precalientar el forn a 180º.
Posar al vas tots els ingredients excepte les pomes 
programar 10 segons, velocitat 6.
Incorporar les 4 pomes pelades i sense cor 
i
 programar 10 segons, velocitat 6
Untar un motlle amb mantega 
escampar-hi farina.
 Abocar la barreja anterior.
 Tallar les pomes per adornar a grills i adornar el pastís, 
pinzellar els grills amb melmelada 
escampar de sucre
Coure al forn a 180 ºC durant 30-40 minuts 
fins que es daurin les puntes dels grills de les pomes

I...
FET !

PER PICAR

PER MOLTS ANYS
JAN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada