diumenge, 25 d’octubre de 2015

RATATOUILLE (LA RECEPTA DE LA PEL·LÍCULA)








RATATOUILLE
 (LA RECEPTA DE LA PEL·LÍCULA)






AL FORN



RECEPTA


INGREDIENTS:

Per EL PISTO  
1/2 pebrot vermell
1/2 pebrot verd
1 pebrot groc
4 tomàquets pera pelats i sense llavors
1 all picat
1 ceba mitjana
1 branca de farigola
1 branca de julivert
1/2 fulla de llorer
Pebre negre
Oli d'oliva verge extra
Sal

Verdures per laminar:
1 carbassó
1 albergínia
2 tomàquets pera

Per a la vinagreta:
Oli d'oliva verge extra
1 cullerada de vinagre balsàmic
1 culleradeta de farigola
Pebre negre
Sal


PREPARACIÓ:

 RENTAR ELS PEBROTS 
SENSE LLAVORS, TALLAR -A MEITAT,
EMBOLICAR-LOS EN PAPER D'ALUMINI PER SEPARAT
COURE AL FORN 230º 3O MINUTS
PICAR LA CEBA
 I 
EL ALL
 I 
SOFREGIR EN UNA PAELLA AMB OLI D'OLIVA
PELAR ELS TOMÀQUETS DEL PISTO, DESPIPETAR 
AFEGIR A LA PAELLA.
JA TENIM ELS PEBROTS
 DEIXAR REFREDAR 10 MINUTS I PELAR-LOS 
PICAR ELS TOMÀQUETS 

AFEGIR-LOS AL PISTO
AFEGIM 1 BRANCA DE JULIVERT
 I 
FULL DE LLORER I UN BROT DE FARIGOLA
PELA ELS PEBROTS 
TROSSEJAR
RETIRAR LES HERBES  I AFEGIR ELS PEBROTS, SALPEBREM
I PISTO ACABAT

COL·LOCAR EL PISTO EN UNA SAFATA DE FORN RODONA
LAMINAR LA ALBERGÍNIA, EL CARBASSÓ I ELS TOMÀQUETS I
ANAR  COL·LOCANT SEGONS FOTOGRAFIA
1 CAPA DE ALBERGÍNIA,
UNA DE TOMÀQUET I CARBASSÓ MANTENINT EL MATEIX ORDRE FINS FORMAR UNA ESPIRAL
BATRE ELS INGREDIENTS DE LA VINAGRETA I RUIXAR   SOBRE EL ESPIRAL DE VERDURES


ES COBREIX LA SAFATA DE PAPER D'ALUMINI 
I
COURE 2 HORES A 150 MINUTS
PASSADES LES 2 HORES
TREURE PAPER D'ALUMINI
COURE AL FORN A 180 º 30 MINUTS,
POSICIÓ DE FORN NOMÉS LA PART DE SUPERIOR

I

FET !

DETALL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada