diumenge, 4 d’octubre de 2015

2 RECEPTES DE BONÍTOL RÀPID I BO






BONÍTOL  ó TONYNA 
AMB SALSA DE SOJA I PINYONS


DETALL

RECEPTA

POSAR EL BONÍTOL 
SENSE ESPINES AMB UNA PLANXA
COURE RAPID
I COLOL-LOCAR AL PLAT


PER 
 LA SALSA

OLI
PINYONS
PANSES
SALSA DE SOJA
PEBRE

COM ES FA

SE SALTA LA CEBA AMB ELS PINYONS I LES PANSES, 
RETIRAR DEL FOC
AFEGIR SALSA DE SOJA
I

OLI D'OLIVA.
COL·LOCAR PEBRE


I ...

FET!
EMPLATAT



DETALL






BONÍTOL ESCABETXAT



RECEPTA

INGREDIENTS

BONÍTOL
1 CARBASSÓ PETIT
3 PASTANAGUES
1 CEBA MITJANA
1 TOMÀQUET PETIT
FARIGOLA
ROMANÍ
LLORER
PEBRA
OLI D'OLIVA
1 ALL


COM ES FA


Tallar les verdures de formes diferents donar-li varietat estètica al conjunt.
Tallar el BONÍTOL a daus 
i
 posar una bona quantitat d'oli a escalfar amb un d'all.
Apagar el foc, 
BULLIR
retirar la cassola amb l'oli bullent 
introduir el BONÍTOL mentre l'oli encara bull.
Afegir les verdures, el llorer, unes boles de pebre
i
deixar coent
(amb la temperatura residual de l'oli, amb el foc apagat)
fins que es refreda l'oli.
Afegir el vinagre, romaní i farigola 
i
 tapar, deixant reposar durant una hora.
Emplatar el BONÍTOL  amb les verdures per damunt  

I...

FET !

2 RECEPTES FÀCIL DE PREPARAR.

  EXQUISIT !!!

EMPLATAT





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada