BONÍTOL ó TONYNA
AMB SALSA DE SOJA I PINYONS
DETALL |
RECEPTA
POSAR EL BONÍTOL
SENSE ESPINES AMB UNA PLANXA
COURE RAPID
I COLOL-LOCAR AL PLAT
PER
LA SALSA
OLI
PINYONS
PANSES
SALSA DE SOJA
PEBRE
COM ES FA
SE SALTA LA CEBA AMB ELS PINYONS I LES PANSES,
RETIRAR DEL FOC
AFEGIR SALSA DE SOJA
I
OLI D'OLIVA.
COL·LOCAR PEBRE
I ...
FET!
EMPLATAT |
DETALL |
BONÍTOL ESCABETXAT
RECEPTA
INGREDIENTS
BONÍTOL
1 CARBASSÓ PETIT
3 PASTANAGUES
1 CEBA MITJANA
1 TOMÀQUET PETIT
FARIGOLA
ROMANÍ
LLORER
PEBRA
OLI D'OLIVA
1 ALL
COM ES FA
Tallar les verdures de formes diferents donar-li varietat estètica al conjunt.
Tallar el BONÍTOL a daus
i
posar una bona quantitat d'oli a escalfar amb un d'all.
Apagar el foc,
BULLIR
retirar la cassola amb l'oli bullent
i
introduir el BONÍTOL mentre l'oli encara bull.
Afegir les verdures, el llorer, unes boles de pebre
i
deixar coent
(amb la temperatura residual de l'oli, amb el foc apagat)
fins que es refreda l'oli.
i
deixar coent
(amb la temperatura residual de l'oli, amb el foc apagat)
fins que es refreda l'oli.
Afegir el vinagre, romaní i farigola
i
tapar, deixant reposar durant una hora.
Emplatar el BONÍTOL amb les verdures per damunt
I...
FET !
2 RECEPTES FÀCIL DE PREPARAR.
EXQUISIT !!!
EMPLATAT |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada