diumenge, 17 d’abril de 2016

ALTRE PASTÍS DE PASTANAGA

PASTÍS DE PASTANAGA




RECEPTA



ingredients

4 pastanagues grans pelades
4 ous
200 g de sucre
140 g oli d'oliva verge
ratlladura de taronja
250 farina
2 culleradetes de bicarbonat de sodi o sosa
2 culleradetes de llevat química
1 culleradeta de sal
1 culleradeta plena de canyella
1 pols de nou moscada en pols
1 pols de clau mòlt

crema

mitja rajola de xocolata blanca Nestlé postres
1 trosset de mantega
50 g suc de taronja
300 g de formatge cremós
50 g de sucre glas (opciomal)


com es fa

preescalfar el forn a 180º
posi en el vas la pastanaga a trossos grans
programi 5 segons velocitat 5
retiri i reservi
sense rentar el got, introdueixi els ous, el sucre, l'oli 
la ratlladura de la taronja
programi 30 segons velocitat 5
afegiu la pastanaga ratllada reservada
programi 15 segons velocitat 4
incorpori la farina amb el bicarbonat, el llevat, les espècies 
la sal
 i 
barregi
programant 3 segons velocitat 6
acabi de remoure amb l'espàtula
aboqui la barreja en el motlle 
i
fornegeu 35 minuts
deixi refredar 
desmotllar

la crema

posi en el got net i sec la xocolata blanca 
programi 15 segons velocitat progressiva 6 a 8
afegiu la mantega 
programi 1 minut 60º velocitat 3
introdueixi el formatge, el suc de taronja 
i
 el sucre glacé 
programi 30 segons velocitat 3


presentació

amb un motlle cilíndric tallar porcions de pa de pessic 
i
 col·locar la crema per sobre, escampar cacau en pols

I...
FET !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada