dimarts, 26 de març del 2013

PASTÍS `EMPERATRIZ EUGENIA´

PASTÍS   ` EMPERATRIZ EUGENIA ´
EMPLATAT




ingredients

200 g de nous pelades i picades
3 ous
3 cullerades de farina
150 g de xocolata negra
150 g de mantega
150 g de sucre moreno




estris

motlle rodó o quadrat de silicona



elaboració

Posar el forn a escalfar 180 º
Trossejar la xocolata i fondre amb la mantega al bany Maria.
Afegeix el sucre, barrejar bé i retirar del foc.
Bat els ous fins que comencin a escumar i incorpora a la barreja amb delicadesa juntament amb les nous i la farina tamisada.
Temps de cocció aproximat de 20 a 25 minuts, segons forn.


opcional

Si s'utilitza un motlle quadrat gran, quedarà més fi i una mica cruixent.
Si en el moment de servir, s'escalfa sol tebi,  `deliciós´.
Es pot aromatitzar amb canyella, ( un pulsim), amb clau molt, un pulsim petit  (EL SEU AROMA DOMINA MOLT)  fin i tot tot una mica de WHISKY

SI VOLEU UN SABOR DE CONTRASTOS, ACOMPANYAR AMB MELMELADA DE LIMA


FET !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada