dijous, 15 d’agost del 2013

LLANÇÀ, 2013

LLANÇÀ m'ha robat el cor


El mural marítim fusiona l'art amb la infraestructura portuària suavitzant així l'impacte visual del dic. L'artista ha utilitzat els colors blanc i negre per dibuixar peixos de totes les formes i mides per defensar així el món i el sector pesquer. "Aquesta peça és el treball culminant de la meva exposició, 'L'art de la teranyina', que he anat exposant durant vuit anys a onze museus de diversos països", ha ressaltat Bros.


"ONADA DEL LLEVANT"



TEMPORAL DE LLEVANT



BANC DE PEIX



OBRA PICTÒRICA MÉS GRAN DEL MÓN AL MIG DEL MAR
www.carlesbros.com

El dic exterior del port de Llançà es va construir l'any 2011 amb un cost de 4 milions d'euros (MEUR) a càrrec de Ports de la Generalitat. Aquest mur, evita que l'onatge depassi les instal·lacions portuàries i permet que els temporals no afectin a les activitats pesqueres i nàutiques del municipi. La infraestructura està formada per quatre calaixos de formigó que tenen una longitud de 116 metres i de 3.168 metres quadrats. Tota una superfície que ara s'ha convertit en un petit banc de peixos.


BOTIGA, CARLES BROS
BOTIGA CARLES BROS
CARLES BROS











LLANÇÀ M'HA ROBAT EL COR









ART, CARLES BROS


A LA VISITA A LLANÇÀ S'HA FET UNA BONA BARREJA, ARRÒS A LA CASSOLA AMB RAP DE "CAN NARRA",  GAUDIR DEL PAISATGE QUE ÉS UNA MERAVELLA I VEURE SOBRE EL MAR L'OBRA ESPECTACULAR DE CARLES BROS.  TOT AIXÒ AMANIT AMB TOCS DE COMPARTIR EN FAMÍLIA !

 GRÀCIES A TOTS!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada