diumenge, 4 d’agost de 2013

RECEPTES D'ESTIU




       MÚSCULS DE ROCA AL VAPOR
FIDEUDA AMB RAP

ENTRANS

FIDEUADA AMB RAP

Ingredients per a 4 persones:


250 g de fideus fins ( de l'1)

300 g de carn de rap tallada a dauets

10 grans d'all

1 manat de julivert
 porro
allioli

oli d'oliva verge extra

sal

pebre negre
fumet de peix

sofregit de ceba, alls i tomàquet, tot ben confitat
                                                 
 llagostins (opcional)



Preparació:

Fumet de peix

Poseu en una cassola els retalls i els ossos de rap, el porro trossejat i el julivert. Cobriu-ho amb aigua i porteu-ho a ebullició. Escumeu-ho i deixeu-ho coure tapat, a foc lent, 30 min. Apagueu el foc i deixeu-ho infusionar uns minuts, sense destapar-ho. Coleu-ho i reserveu-ho.

Fideuada

En una paella a foc moderat, daureu els alls sencers amb una mica d'oli d'oliva. Afegiu-hi els fideus i daureu-los una mica. Salpebreu-ho i cobriu-ho amb el fumet
Afegiu-hi el sofregit

Deixeu que bullin uns 5 min i afegiu-hi els trossets de rap salpebrats. Deixeu-ho coure uns 3 o 5 min més, fins que s’evapori el fumet, i
 acabeu-ho de gratinar al forn, 2 min, perquè s'aixequin les puntes dels fideus.

Serviu-ho amb una mica d’allioli en un costat.



I...

FET !








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada