diumenge, 18 d’agost de 2013

SA, RÀPID I BO

RECEPTA


XIPIRONS SALTEJATS

INGREDIENTS

250 G DE XIPIRONS FRESCOS
100 G D'ARRÒS BULLIT
ALL
SAL I PEBRE
OLI D'OLIVA 04 º

ELABORACIÓ

SALTEJAR ELS XIPIRONS AMB UNA CULLERADA D'OLI, FINS QUE DEIXI ANAR  L'AIGUA I ES COLA.
ESCALFAR EN UNA PAELLA UNA MICA D'OLI I TIRAR ELS XIPIRONS ESCORREGUTS  AMB UNES LÀMINES D'ALL I L'ARRÒS BULLIT, SALPEBRAR I. .....

FET!


---------------------------------------


RECEPTA


AMANIDA DE BACALLÀ A LA MEVA MANERA




EMPLATAT


INGREDIENTS

250 G. BACALLÀ SALAT
PEBROT A DAUS PETITS
CEBA A LA JULIANA
2 PATATAS TALLADES A QUADRADETS BULLIDES
SAL
PEBRE
OLI D'OLIVA
GOTES DE VINAGRE
4 TOMÀQUETS GRANS RATLLATS
OLIVES D'ARAGÓ NEGRES
OU BULLIT, (NOMÉS LA CLARA)

ELABORACIÓ

TENIR EL BACALLÀ PRÈVIAMENT DESSALAT I TALLAR  A TROSSOS.
COL · LOCAR EN UN VOL AMB ELS PEBROTS, LA CEBA, LES PATATES BULLIDES, ELS TOMÀQUETS RATLLATS I LES OLIVES D'ARAGÓ.
AFEGIR LA SAL, PEBRE, l'OLI D'OLIVA, LES GOTES DE VINAGRE, LA CLARA D'OU BULLIDA I LES OLIVES D'ARAGÓ.
BARREJAR SUAUMENT I. ...

FET!



AMANIDA DE BACALLÀ A LA MEVA MANERA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada