PETITES DELÍCIES,
RECEPTES GUIADES PER: DOLORS SANTAANA
CONTACTE Dolors Santaana
659 792 797
INGREDIENTS
BARRA DE PA D'ALL I JULIVERT
|
RECEPTA
INGREDIENTS
2 BARRES DE PA
3 ALLS
1 BON MANAT DE JULIVERT FRESC
20 G D'OLI D'OLIVA VERGE EXTRA
PREPARACIÓ
POSI ELS ALLS PELATS I EL JULIVERT I
TRITUREU A VELOCITAT 5,
FINS QUE DEIXI DE FER SOROLL,
APROXIMADAMENT 15 SEGONS
BAIXAR LES RESTES AMB LA ESPÀTULA I AFEGIR L'OLI I REPETEIXI L'OPERACIÓ
TALLAR LES BARRES DE PA AL LLARG PEL CENTRE I DESPRÉS EN RODANXES Al AMPLE, SENSE ACABAR DE FER EL TALL
REPARTIR LA PICADA D'ALL I JULIVERT I INTRODUEIXI PER TOTS ELS TALLS DEL PA. EMBOLICAR AMB PAPER VEGETAL PRÈVIAMENT AMARAT EN AIGUA I ESCORREGUT
ENFORNAR BEN TANCAT AMB EL PAPER MULLAT 20 MINUTS A 180 º
EL PA QUEDARÀ CRUIXENT.
I...
FET !
OMPLINT MOTLLES DE "MINI QUICHE" |
RECEPTA
INGREDIENTS
40 PORCIONS
130 G DE FORMATGE GRULLERE
400 G DE LLET SENCERA
100 G NATA PER MUNTAR
40 G DE FARINA DE REBOSTERIA
30 G DE MANTEGA
10 G D'OLI D'OLIVA VERGE
SAL I PEBRE 1/2 CULLERADETA
4 OUS GRANS
300 G DE SALMÓ FUMAT TROSSEJAT PETIT
ESTRIS
THERMOMOIX I MOTLLES DE SILICONA
ELABORACIÓ
RATLLEU EL FORMATGE
10 SEGONS VELOCITAT DEL 5 AL 10,
I RESERVI
INTRODUEIXI TOTS ELS INGREDIENTS MENYS ELS OUS I EL SALMÓ
PROGRAMAR 8 MINUTS 100 º VELOCITAT 4
POSI ELS OUS, EL FORMATGE RATLLAT I EL SALMON I
BARREGI 10 SEGONS VELOCITAT 2
REPARTIR EN ELS MOTLLES DE SILICONA I ENFORNAR
DE 10 A 15 MINUTS A 180 º APROXIMADAMENT SENGONS FORN
OPCIONS
ES POT FER NEUTRE O SIGUI ÉS A DIR SENSE AFEGIR EL SALMON I HA DARRERA HORA DIVIDIR EN DIVERSOS BOLS CANVIANT ELS SABORS EXEMPLE: SALMÓ O ANXOVES O BACON FREGIT
I ...
FET!
Es pot servir calent o fred
CHERRY AMB MANTEGA D'ANXOVES |
RECEPTA
MANTEGA DE ANXOVES
INGREDIENTS
200 G DE MANTEGA O MARGARINA
2 LLAUNES DE ANXOVES ESCORREGUDES
TOMÀQUETS CHERRY
ELABORACIÓ
TALLAR ELS TOMÀQUETS PER LA MEITAT I BUIDAR AMB UNA CULLERETA
POSI AL GOT LES ANXOVES I
TROSSEJAR 10 SEGONS VELOCITAT 5
AFEGIR LA MARGARINA I
BARREJAR A VELOCITAT 4
FINS INCORPORAR BÉ LES ANXOVES
POSI LA MANTEGA D'ANXOVES EN UNA MÀNIGA PASTTISSERA AMB UN FILTRE ARRISSAT
DISTRIBUIR LA MANTEGA D'ANXOVES DINS DELS TOMÀQUETS CHERRY
DECORAR AMB UNA BRANQUETA DE CORIANDRE O CIBULET
I...
FET !
COCTEL DE CAFÉ I POMA |
INGREDIENTS
500 G SUC DE POMA
1 POMA
500 G DE LICOR DE CAFÈ
50 G CARAMEL LÍQUID
200 G DE GLAÇONS DE GEL
ESTRIS
THERMOMIX
ELABORACIÓ
POSI TOTS ELS INGREDIENTS DINS DEL VAS
I TRITUREU 30 SEGONS VELOCITAT DE 5 A 7
DECORAR UNA COPA DE MARTINI AMB SEMICERCLES DE CARAMEL LÍQUID I UNA RODANXA DE POMA VERMELLA
CREMA FRIA AL PESTO |
INGREDIENTS
6 PERSONES
50 G DE FORMATGE PARMESÀ RATLLAT
1 ALL
30 G DE PINYONS PER A LA DECORACIÓ FINAL
40 G DE FULLES D' ALFÀBREGA, RESERVAR 6 PER A LA DECORACIÓ FINAL
1 POT DE LLET CONDENSADA IDEAL DE NESTLÉ DE 410 G
50 G D'OLI D'OLIVA VERGE EXTRA
SAL AMB MODERACIÓ
1 L D'AIGUA APROXIMADAMENT
ESTRIS
THERMOMIX
ELABORACIÓ
RATLLEU EL FORMATGE PREMENT EL BOTÓ TURBO 5 VEGADES I DESPRÉS
PROGRAMAR VELOCITAT 10,
FINS QUE QUEDAR PERFECTAMENT RATLLAT.
POSSAR L' ALL, ELS PINYONS I L'ALFÀBREGA I TORNEU A REPETIR L'OPERACION.
INCORPORAR LA LLET IDEAL
I TRITUREU DURANT 1 MINUT A VELOCITAT 10,
COL · LOQUI LA RESTA D'INGREDIENTS
I PROGRAMAR 1 MINUT VELOCITAT 10
COL · LOCAR LA CREMA A LA NEVERA FINS QUE ESTIGUI FREDA.
DECORAR AMB UN FULL DE ALFÀBREGA I PINYONS
I...
FET !
DOLORS SANTAANA |
DEGUSTACIÓ |
DEGUSTACIÓ |
DEGUSTACIÓ |
PASTÍS DE FORMATGE AMB PERNIL DOLÇ DESEMMOTLLAT |
DECORANT PASTÍS DE FORMATGE I PERNIL DOLÇ "CONTESSA" |
EMPLATAT |
COL · LABORADORES DE LA DOLORS, PREPARANT LA DEGUSTACIÓ |
UVA ARREBOSSASADA DE GALETA |
LA DOLORS SANTAANA I JO |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada