dimarts, 24 de desembre de 2013

NIT DE PAU, A CASA, ES NADAL !

ES NADAL...


NIT DE PAU


PETITA NADALA, REGAL DEL PETITÓ JAN
 LA NADALA MES BONICA QUE HE VIST MAI






ES NADAL...

CANAPÈS VARIATS, PATÉS NADALENCS

TORRONS I NEULES


NIT DE FAMILIA

PARAR TAULA

LLUÇ AMB SUQUET DE PICADA



RECEPTA
4 RACIONS


800 G DE LLUÇ
2 LLESQUES DE PA
1 GRAPAT D'AMETLLES
1 ALL
1/2 CEBA TENDRA
3 TOMÀQUETS DE PENJAR
1/2 NYORA
1 RAJOLÍ DE  VERMUT



PICADA FINAL

1 ALL
JULIVERT
SAL
PEBRA
1 /2 GOTET  DE VI BLANC


ELABORACIÓ

COL · LOCAR EN UNA CASSOLA PLANA,  L'OLI.
SOFREGIR LA CEBA, L'ALL, LES AMETLLES I LES LLESQUES DE PA. A FOC FORT
PASSAT UNS MINUTS AFEGIR ELS TOMÀQUETS I AFEGIR UN RAJOLÍ DE  VERMUT.
RECTIFICAR AMB SAL, TRITURAR, COLAR.
INTRODUIR  DE NOU A LA CASSOLA I RESERVA.

FREGIR A LA PAELLA ELS TALLS  DE LLUC ENFARINAT
TOT SEGUIT  S'INTRODUEIX ELS TALLS DE LLUÇ A LA CASSSOLA AMB  LA SALSA I COURE UNS 10 MINUTS A FOC LENT.

PICAR EN UN MORTER L'ALL, EL JUIVERT, SAL I PEBRE.
UN COP FETA  LA PICADA, AFEGIR EL VI BLANC I REPARTIR A LA CASSOLA,
 2 MINUTS MES DE COCCIÓ 


I. ..


FET

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada