dimarts, 6 de maig de 2014

CREMA D'ESPÀRRECS VERDS I FESTUCS





CUINA VEGETARIANA 




EMPLATAT

RECEPTA


CREMA D'ESPÀRRECS VERDS I FESTUCS 

INGREDIENTS 

1 PORRO (NOMÉS LA PART BLANCA) TALLAT A RODANXES 
30 G D'OLI D'OLIVA
1 MANAT D'ESPÀRRECS VERDS, SENSE LA PART FIBROSA TALLAT A RODANXES 
(RESERVAR UN GRAPAT PER DECORAR)
3 PATATES PETITES A QUADRADETS 
1 CARBASSÓ A QUADRADETS
500 G DE BROU DE POLLASTRE O DE VERDURES 
SAL 
PEBRE 
UN GRAPAT DE PISTATXOS (OPCIONAL)

ELABORACIÓ 

POSI AL GOT EL PORRO  I  L'OLI

TROSSEGI  2 SEGONS VELOCITAT 5 

SOFREGEIXI 

8 MINUTOS TEMPERATURA VAROMA VELOCITAT 
 AFEGIR ELS ESPÀRRECS, EL CARBASSÓ  I LES PATATES 
OFEGAR

5 MINUTS VARONA VELOCITAT 1 

INCOPORI EL CALDO, LA SAL I ELS PISTATXOS 
PROGRAMAR

10 MINUTS 100º VELOCITAT 1 

ESPERAR UNS MINUTS QUE ES REFREDI UNA MICA
I TRITUREU 

2 MINUTS VELOCITAT 10 

DECORAR

POSI ELS ESPÀRRECS RESERVATS PER DECORAR AMB AIGUA QUE BULLI
UN MINUT
RETIRI I REFREDI AMB AIGUA I GLASONS
FACI A LA PLANXA
AMB SAL MALDON I PEBRA
DECORAR LA CREMA AMB ELLS
AFEIGIR PEBRA I UN RAIG D'OLI



I...

FET !


ESTRIS



DETALL


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada