diumenge, 11 de maig del 2014

TARTA DE FULL AMB CREMA, XOCOLATA I FRUITA DE TEMPORADA




TARTA DE FULL, XOCOLATA,
 CREMA
 I FRUITES DE TEMPORADA


DETALL
 RECEPTA

INGREDIENT 

PASTA DE FULL
XOCOLATA
1 ROVELL  D' OU
1/2 L DE LLET
1 PELA DE LLIMONA
1 BRANCA DE CANYELLA 
1 CULLERADETA DE POSTRE   DE SUCRE AVAINILLAT  
40 G DE MAIZENA
1 CULLERADA SOPERA D'EDULCORANT LÍQUID
1 QUIWI
3 ALBERCOCS
CIRERES
MADUIXES
AIGUA
1 RAJOLÍ DE   SUC DE LLIMONA
SUCRE

ELABORACIÓ

S'ESTÉN LA PASTA DE FULL
ES TALLEN 2 TIRES DE LA PART MÉS LLARGA I ES COL · LOQUEN 
ALS 2 EXTREMS LLARGS .
 ES TALLA UNA ALTRA TIRA DE LA PART MÉS LLARGA I ES SEPARA EN 2 
 PER  ALS EXTREMS CURTS
ES PUNXA EL RECTANGLE INTERIOR PERQUÈ NO PUGI AL ENFORNAR .
ES PINTEN LES TIRES AMB ROVELL D'OU
ENFORNAR 190 º UNS 10-12 MINUTS , SEGONS FORN
ES RETIRA DEL FORN I ES DEIXA REFREDAR
ESCALFAR LA XOCOLATA AL BANY MARIA
AMB UN PINZELL , PINTAR DE XOCOLATA LA BASE DEL RECTANGLE INTERIOR , 
S'HA DE  REFREDAR
ES FA UNA CREMA DE FARCIT INFUSIONANT  LA LLET ( S'HA DE RESERVAR UN GOTET EN FRED PER DILUIR LA MAIZENA ) AMB LA CANYELLA , LA PELA DE LLIMONA, SUCRE AVAINILLAT  I EL EDULCORANT , AFEGIR A LA INFUSIÓ DE LLET ELS ROVELLS D'OU , LA MAICENA DILUÏDA EN EL GOTET   DE LLET RESERVAT , COLAR I TORNAR A POSAR AL FOC , REMENAR  FINS QUE COMENCI A  BULLIR , RETIRAR I REMENAR UNS MINUTS , DEIXAR REFREDAR .
LA CREMA DE FARCIT JA FREDA , ES COL · LOCA SOBRE LA XOCOLATA DE LA TARTA 
 ES DECORA AMB FRUITES DE TEMPORADA

POSAR EN UN CASSÓ AL FOC, SUCRE, UNES GOTES DE SUC DE LLIMONA
 I MIG GOTET D'AIGUA 
 REDUIR, DEIXAR REFREDAR  I BANYAR LLEUGERAMENT LA FRUITA TROSSEJADA 

I. ..

FET !



EMPLATAT

DETALL


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada