dimarts, 13 de maig de 2014

GASPATXO D'API I POMA




HO  RECOMANO !


GASPATXO D'API I POMA

DETALL


CREMA BALSÀMICA DE POMA
OLI D'OLIVA
PEBRA



RECEPTE

ingredients: 

6 tomàquets 
1 ceba (millor tendra) 
2 pastanagues 
½ litre d'aigua d'api 
2 alls 
1 poma (millor golden) 
1 cogombre petit 
½ pebrot petit verd italià 
1 cullerada de crema de vinagre de Mòdena 
2 cullerades d'oli d'oliva verge 
sal 
pebre 
Crema balsàmica de poma 

elaboració 

Posar al got thermomix l'api tallat a trossets ½ litre d'aigua 

Tritureu 20 segons velocitat 10 

Colar i reservar 
Posar al vas els tomàquets, la ceba tendra, les pastanagues, els alls, la poma, el cogombre, el pebrot verd, l'oli i el vinagre, la crema balàmica de poma i sal i pebre al gust (la sal és opcional) 

Tritureu 1 minut velocitat 7 - 10 

Afegir l'aigua d'api i 

Programar 20 segons velocitat 10 

Reservar a la nevera i servir fred 
Decorar amb palets de poma, pebre recent mòlt, oli d'oliva i crema balámica de poma.








DETALL




DETALL




EMPLATAT



ESTRIS


THERMOMIX





RECOMANO

LA RECEPTA ORIGINAL D'AQUEST GASPATXO
ES  DE LA MEVA AMIGA CARME, 
ELLA HO TRITURA PER  LIQUADORA, 
TAMBÉ ESTÀ BONÍSSIM, 
PERÒ, 
JO APROFITO LA POLPA I  HE FET VARIANTS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada