divendres, 2 de maig de 2014

GALETES DE XOCOLATA BLANCA DECORADES






DETALL






RECEPTA

RECEPTA ORIGINAL DE 
" LA COCINA DE LA FELICIDAD"


INGREDIENTS

XOCOLATA BLANCA NESTLÉ
GALETES OREO "MINI"
PAPEL TRANSFERS DECORAT


ELABORACIÓ


FONDRE LA XOCOLATA BLANCA AL BANY MARIA 
RETALLAR EN CERCLES EL PAPER DECORAT 
COL · LOCAR EN CADA BUIT DEL MOTLLE UN CERCLE TENINT EN COMPTE QUE EL DECORAT QUEDI CAP AMUNT 
COL · LOCAR EN CADA MOTLLE UNES 3 CUHARADAS DE POSTRES DE XOCOLATA 
COL · LOCAR UNA GALETA "MINI OREO" 
TORNAR A COL · LOCAR EN CADA MOTLLE UNES 3 CULLERADES DE POSTRE 
TORNAR A COL · LOCAR UN ALTRE CERCLE, TENINT EN COMPTE QUE EL DECORAT HA DE QUEDAR  CARA AVALL 
POSAR AL NEVERA FINS QUE SOLIDIFIQUI  
TREURE LES GALETES DEL MOTLLE 
AMB MOLT DE COMPTE RETIRAR EL CERCLE DE PAPER, EL DECORAT S'HA QUEDAT IMPRÈS A LA GALETA
SI ÉS PER REGAL
 COL · LOCAR EN BOSSETES DE CELOFAN I TANCAR AMB UN LLAÇ DE RÀFIA. 
SI SÓN PER TASTAR A CASA
 COL-LOCAR AMB UNA UNA SAFATA DE PUNTETES 

I...

FET !


DETALL







DETALL GALETA "MINI OREO"


PRESENTACIÓ A TAULA



PER REGALAR






ESTRIS

MOTLLE DE SILICONA




Transfers branques verd i rosa 



INFORMACIÓ 

Característiques del producte

 fulles transfers per utilitzar sobre xocolata, galetes, pa de pessic i fins i tot fondant, amb disseny de branques en color verd i rosa.
Mesures de cada full: 20 x 30 cm.


Utilització:

         Ús amb xocolata: estendre xocolata fosa sobre el full transfer i deixar assecar. Retirar la fulla i el dibuix s'haurà transferit a la xocolata.





INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA

         Ús amb galetes: posar el full transfer sobre la safata del forn i col · locar les galetes en contacte amb el full. Enfornar, retirar el full i el dibuix s'haurà transferit a la galeta.

         Ús amb melindros: posar el full Tranfer sobre la safata del forn i abocar la massa. Enfornar, retirar el full i el dibuix s'haurà transferit al pa de pessic.

         Ús amb fondant: estendre el fondant i humitejar lleugerament la seva superfície, posar el full de transfer en contacte directe amb el fondant, allisar amb el palmell de la mà fins que el full quedi ben adherida i ficar a la nevera almenys durant 3 hores. Després només cal retirar amb cura el full i el va dibuixar haurà quedat transferit al fondant.

Ingredients: mantega de cacau, sacarosa, colorants E133, E171, E172, E120.

Al · lèrgens: pot contenir traces de llet i soja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada