diumenge, 17 de maig de 2015

DE LA BARCA ALS FOGONS





DIA DE PESCA A LLANÇA, 
PEIX DE ROCA DE LA ZONA.
LA FAMÍLIA!
 M'HA FET ARRIBAR AQUESTS PEIXOS ,
 CUINARÉ  SUQUET DE PEIX , 
POTENT DE GUST !!!


PEIX "SARD"

PEIX  "VACA"

PEIX "SERRANO"

DETALL 



FIDEUA 

A TAULA 




RECEPTA

PER AL SUQUET

EN LA  OLLA RÀPIDA COL·LOCAR EL PEIX, 
1 FULL DE LLORER, 
2 TOMÀQUETS DE PENJAR
2 ALLS PELATS
1 CEBA TENDRA
SAL

COCCIÓ 30 MINUTS


PER AL SOFREGIT

3 TOMÀQUETS DE PENJAR RATLLATS
1 CEBA TENDRA MITJANA TROSSEJADA 
1 ALL RATLLAT
SAL
PEBRE
OLI


LLAGOSTINS

PASSAR PER LA PAELLA AMB OLI UNS MINUTS
PELAR
I
 RESERVAR

CALAMARS

TROSSEJAR ELS CALAMARS
 FREGIR A LA PAELLA FINS DAURAR-LOS 
I
 RESERVAR

AFEGIR EL SOFREGIT AL SUQUET
I
COLAR

RESERVAR


 A LA PAELLA AMB OLI D'OLIVA DAURAR  2 ALLS TROSSEJATS 
I
AFEGIR ELS FIDEUS,

 SOCARRAR

AFEGIR ELS CALAMARS
 I 
EL SUQUET

DEIXAR BULLIR 8 MINUTS

COL·LOCAR ELS LLAGOSTINS PELATS


AMB EL FORN A POSICIÓ GRILL DEIXAR-LOS

 UNS 3 MINUTS

I ...

FET!

LA LLIMONADA FETA A CASA

DETALL

DETALL


PEIXET  FREGIT

SARDINETES

ANXOVES

GRÀCIES  FAMILÍA !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada