dimecres, 20 de maig de 2015

TERRINA DE VERDURES





TERRINA DE VERDURES



Ingredients

· 1 porro · 3 pastanagues mitjanes · 1 carbassó · 1 pebrot vermell · 1 pebrot verd · 100 gr. mongetes tendres ·  aigua · 30 ml oli · mig got,de llet · 5 ous · Sal i pebre


Preparació

1. Col·loca el processador d'aliments. 
Amb la fulla de tallar juliana,
 talla el porro . 
A continuació, talla la pastanaga, el carbassó i els pebrots. Les mongetes verdes si són tipus perona, talla a mà en 3 parts. 
Si són rodones, deixa-tal qual.
2. Aboca una mica d'aigua a l'olla rapida i a la cistella vapor les verdures  , posa les pastanagues, el carbassó i les mongetes verdes. pebrots Introdueix la cistella a l'olla , tapa
 i
 programa 3 minuts .
 Quan el temps hagi acabat, retira les verdures.  .


3. Col·loca a la paella el porro , afegeix oli  
 i
 cuinar uns minuts 
4. Incorpora una mica de llet , els ous, la sal i el pebre i barreja
5. En el motlle, col·loca al gust les verdures i la barreja del pas anterior.
6. Per acabar, introdueix el motlle al forn al bany maria durant 
70 minuts a 180o.


I...
FET !



TERRINA DE VERDURES

EMPLATAT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada