TERRINA DE VERDURES
Ingredients
· 1 porro · 3 pastanagues mitjanes · 1 carbassó · 1 pebrot vermell · 1 pebrot verd · 100 gr. mongetes tendres · aigua · 30 ml oli · mig got,de llet · 5 ous · Sal i pebre
Preparació
1. Col·loca el processador d'aliments.
Amb la fulla de tallar juliana,
talla el porro .
A continuació, talla la pastanaga, el carbassó i els pebrots. Les mongetes verdes si són tipus perona, talla a mà en 3 parts.
Si són rodones, deixa-tal qual.
2. Aboca una mica d'aigua a l'olla rapida i a la cistella vapor les verdures , posa les pastanagues, el carbassó i les mongetes verdes. pebrots Introdueix la cistella a l'olla , tapa
i
programa 3 minuts .
Quan el temps hagi acabat, retira les verdures. .
3. Col·loca a la paella el porro , afegeix oli
i
cuinar uns minuts
4. Incorpora una mica de llet , els ous, la sal i el pebre i barreja
5. En el motlle, col·loca al gust les verdures i la barreja del pas anterior.
6. Per acabar, introdueix el motlle al forn al bany maria durant
70 minuts a 180o.
I...
FET !
TERRINA DE VERDURES |
EMPLATAT |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada