dimecres, 20 de maig de 2015

Nyoquis de patata, safrà i salsa de tomàquet




Nyoquis de patata, safrà i salsa de tomàquet



EMPLATAT



INGREDIENTS 


200 g de patates cuites
20 g de farina de blat
20 g de formatge parmesà ratllat
1 Ou
1 g de safrà pols
Per a la salsa de tomàquet:
130 g de tomàquet madur
Oli d'oliva extra verge
Sal
Pebre


COM ES FA


Per preparar la recepta de Nyoquis de patata, safrà i salsa de tomàquet
En primer lloc, preparem la salsa de tomàquet. Per a això, disposem els tomàquets tallats a quarts en un bol amb un raig d'aigua. Cobrim amb paper film i cuinem al microones durant 15 minuts.

Mentrestant, passem les patates pel passapurés i les barregem amb la farina, el safrà, el formatge i un ou.

Treballem la massa sobre una superfície plana i enfarinada. Formem rulitos i els tallem a trossets per aconseguir la forma dels nyoquis.

Seguidament, coem els nyoquis en aigua bullint fins que comencin a surar.

Quan els tomàquets estiguin ben cuinats, els passem pel passapuré, salpebrem i emulsionem amb oli per obtenir una salsa.

Escorrem els nyoquis i els emplatem.

Reguem amb la salsa de tomàquet, espolsem una mica de parmesà per sobre i servim.


I...

FET !


DETALL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada